Näsblod till tusen!

Tjingeling!

Igår hade vi vinkväll med två av Sandras polare. Riktigt trevligt var det! Sitter och kollar Buffy och dricker massvis med kaffe nu för att vakna till. Hade mer näsblod inatt än jag någonsin haft och vaknade med blod ända ner på magen...Ansiktet var insmetat med torkat blod och när det höll på så kändes det som om blodet bara forsade ner i halsen. De senaste två åren har jag inte haft något problem med näsblod men de senaste veckorna har jag haft det flera gånger om dagen. Vet inte riktigt vad som är på gång. Irriterande till tusen iaf!

Nog om det. Vad ska ni göra idag?


Elden är lös!

Idag var det heldag i skolan med Peter Bull-Simonsen. Vi fick öva oss i att skriva korta dialoger i grupp, som vi sedan övade oss att regissera och spela upp inför klassen. Riktigt intressant och det gav en hel del att tänka på vad gäller karaktärerna i var och ens böcker och hur vi som författare ska regissera dem! Just när vi skulle sätta igång med dagen så gick i brandlarmet. Det luktade bränt och hela skolans elever samlades ute på gården, medan tre brandbilar och lika många polisbilar anlände med blåljus och sirener påslagna. Vet ännu inte vad som hade hänt, bara att det INTE var en övning. Möjligen var det något i köket som hänt. Lite dramaitk i vardagen i alla fall!

Ska strax börja tvätta lite kläder, är heeelt slut. Sov jättelite inatt, får verkligen ta och skärpa mig med sömnvanorna - hur många gånger har jag inte sagt det nu redan?:P Funderar lite på vad jag ska hitta på nästa vecka när det är höstlov, skriva som bara den förstås men har också funderat på att åka runt till olika spökplatser och göra lite research - får se får se. Vad ska ni hitta på?

Film: The Messengers

En familj flyttar in i ett nytt hus som ligger långt ute på landet. Där ska de börja ett nytt liv och pappan sätter genast igång med jordbruket. Tonårstjejen, Jess, gillar inte alls det nya huset och börjar snart uppleva allt mer skrämmande saker där. Familjens minsting, Ben, ser även han konstiga saker och verkar leka med osynliga personer. Föräldrarna tror dock inte på Jess, när hon försöker få dem att förstå att de alla måste bort från huset och kusligheterna blir snart livsfarliga...

En väldigt klassisk story som inte kommer med ett dugg nytt. Dataeffekterna är inte de bästa och allt känns bara så otroligt gammalt, som att man har sett filmen flera gånger förut.  Vill ni se en skräckfilm där en familj flyttar till ett nytt hus, se The Amityville Horror istället - betydligt bättre film!

År: 2007 Huvudroller: Kristen Stewart, Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, John Corbett Regi: Oxide Pang Chun, Danny Pang



Köp dina filmer här!

Hisnande höjder!



Fick ett mejl av Mommo idag, med bl.a. den här bilden av en toalett med ett något annorlunda
målat golv.
Tänk er att ni öppnar dörren och är jättenödiga, risken är rätt stor att allt kommer
i byxorna av rena rama skräcken eller hur?

Länge sedan sist!

Hej på er!

Det är ett tag sedan jag skrev senast, förlåt, men har haft en hel del annat att tänka på och så har jag försökt fokusera på boken och har äntligen kommit igång. Hade handledning idag och fick en hel del tips så inspiration är ingen bristvara idag! Dessutom skiner solen så hela vägen till skolan log jag från öra till öra - älskar såna här soliga och ljumma höstdagar!

De har stängt av vattnet här - utan att meddela på förhand som vanligt. Inte direkt världens roligaste för det är inte klokt hur beroende man faktiskt är av vattnet i kranen! Kan inte gå på toa, inte tvätta händerna, inte fixa kaffe, inte dricka vatten, inte laga mat............

Nåja, det funkar väl snart på nytt. Hur är det med er då?

Ny film med Meryl Streep!



Doubt

I den här kommande filmen spelar Meryl Streep en nunna som anklagar en präst
för att förgripa sig på en mörkhyad elev. Och bara för att Meryl är med,
så måste man ju se den, eller hur?

Finlandspremiär den 30 januari 2009.
( hittar inget datum för Sverige ännu )

En underbar ring!



Hittade den här ringen hos Cocoo. Är den inte världens snyggaste?!
Helt perfekt! Måste ha!:)

Cocoo.se

Söndagsfnatt!

Helluu!

Så var det söndag igen då. Jag vet inte hur det är med er, men när det gäller mig brukar söndagarna ofta bli slöa dagar när jag inte riktigt vet vad jag ska göra eller orkar göra något, så får jag fnatt istället, haha!:) Idag ska jag i alla fall ta mig i kragen och ha en ovanlig söndag - ska reda upp här i lägenheten och sedan ska jag sätta mig ner och verkligen skriva. Tänker strunta i om det blir dåligt, bara jag får nerpräntat något. Sedan får jag väl lov att printa ut allt på papper och sitta och skriva om det, men det är ju så det är - man måste skriva om och om och om igen...

Vad är era planer för dagen?


Paket med posten!



Visst är det härligt när man öppnar postlådan och det ligger ett paket där och väntar på en!
Ännu bättre om det kommer från Mommo och innehåller en massa choklad! Då blir man VERKLIGEN glad!^^ Hon och Moffa har just varit på en resa vid rivieran och skickade nu lite souvenirer därifrån + äkta finsk Fazers blå ( = världens godaste choklad! Vilken är er favorit? ) Så gissa vad jag sitter och mumsar på denna lördagkväll!

Hur har er dag varit?

BRITNEY'S NYA VIDEO ÄR HÄR!



Äntligen!! Inatt hade Britney Spears nya video för
låten 'Womanizer' premiär och den är helt suverän!!


Kolla in den och döm själva! Jag tycker att den helt klart är en av de bästa,
om inte t.o.m. DEN BÄSTA hon har gjort hittills!

Gomorron!

Heeej!:)

Lördagmorgon - härliga tider eller hur? Hoppas ni alla sovit gott? Sandra är hos sin kusin i Östersund hela helgen så jag är ensam hemma. Fixade lite paj och sånt igår kväll och kollade film. Nu i helgen blir det skrivande till tusen. Vi hade nämligen en föreläsning med Maj-Britt Wiggh igår som gav mej en hel del nya idéer.

Vad ska ni hitta på idag?

Tjeeeenare!

Hur lever livet med er idag? Hoppas ni sovit gott och känner er energiska och på gott humör! Jag har ännu inte gjort så mycket idag, läst en del och så tog jag sovmorgon. Ska strax sätta igång med skrivandet, eller åtminstone fortsätta med planeringen av upplägget. Sandra jobbar sent idag, så jag är ensam hemma hela dagen. Nu på förmiddagen tog jag kontakt med den lokala tidningen hemma i Finland och jag är så glad, för jag ska få börja recensera böcker för den!:) Inte jätteofta till en början kanske, men i alla fall - det ääär trots allt en början och jag får betalt för det. Dessutom läser jag redan mycket - så varför inte dra fördel av det?:)


Tack förresten för era fina kommentarer! Blir så otroligt glad varje gång jag läser!!

Ha en kanonbra dag!
Kram!

Film: The Prestige

Borden och Angier var länge vänner och uppträdde tillsammans med trolleritrick. Så går något fel och Angiers fru dör under ett trick. Angier beskyller Borden för misstaget och deras vänskap förvandlas till rivalitet. När sedan Borden kommer på det ultimata tricket, blir Angier besatt av att göra något ännu bättre och av att ta ifrån Borden allt som är värdefullt för denne. Det hela blir ett spel på liv och död...

En verkligt bra film. Skådisarna är suveräna, det är en bra story och ett spännande upplägg. Dessutom har jag en förkärlek för historiska filmer, särskilt när de lyckas överraska tittaren som den här. Helt klart sevärd!


År:
2006 Huvudroller: Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, Scarlett Johansson Regi: Christopher Nolan



Köp dina filmer här!

Yes, jag har ett slut!

Har varit väääldigt slö idag, eftersom jag vaknade gång på gång under nattens lopp. Sedan kl 8 så väcktes vi av byggjobbarna. Två främmande män som stod utanför fönstret och skrapade och skruvade och hade sig. Trevligt värre... Har jobbat vidare på kapitel-upplägget och gjort så att jag har skrivit upp alla olika händelser på lappar som jag sedan ska ordna upp på ett bra sätt. Ett riktigt pusslande! Blev glad för en stund sedan i alla fall, för jag kom på ett möjligt slut - vilket jag tidigare inte haft en aning om. Och det är ett sjutusan till slut också!:)

Vad gör ni idag?

Wulffmorgenthaler!

Wulffmorgenthaler




Haha, stackars lilla bäver...:P




 

Britney's nya video!




På fredag är det äntligen premiär för Britney's nya video till låten " Womanizer!" Snacka om att jag väntar på att få se den! Här är några bilder som visar hur hon kommer att se ut och jag har en känsla av att videon kommer att bli en av de bästa hittills! Bilderna kommer från britney.com, där ni också kan läsa mer.

Den nya hårfärgen!


Jag lovade igår att jag skulle lägga ut bild på min nya hårfärg och eftersom jag brukar hålla mina löften - i den utsträckning det är möjligt, så kommer en egobild med nyfärgat hår här!:) Blev riktigt nöjd måste jag säga!

Låt den rätte komma in...



Låt den rätte komma in

Snart är den här, filmen som är baserad på romanen med samma namn
av John Ajvide Lindqvist . Det är absolut en film som jag kommer att gå och kolla!
Vad tror ni, ska ni se den?


Sverigepremiär den 24 oktober 2008.

Så var det måndag igen!

Hej snyggingar!

Hoppas ni alla sovit gott? Varken jag eller Sandra var trötta igår kväll, utan tvärtom - klarvakna och hade fnatt, så det tog ett tag innan någon av oss somnade. Nu på morgonen fick jag sedan ligga och riktigt tänka efter - är det verkligen måndag igen - redan?! Inte klokt vad den här veckan har gått snabbt, nästan skrämmande! Idag ska jag jobba vidare på skrivandet och så ska jag läsa ut boken jag har på gång.

Vad ska ni hitta på?

Film: The Accidental Husband

Dr Emma Lloyd har en väldigt realistisk syn på kärlek och har sin egen radioshow där hon ger tips och råd till personer som ringer in och ber om hjälp med sina förhållanden. Hon är också aktuell med en ny bok i ämnet, samtidigt som hon strax själv ska gifta sig. När hon och hennes fästman, Richard, ska skriva på pappren för äktenskapet visar det sig dock att Emma redan är gift - utan att hon vet om det! Men inga problem, hon ska bara hitta mannen som av "misstag" blivit skriven som hennes make, be honom skriva under några papper och så är allt ur världen, eller?

En riktigt klassisk romantisk komedi! Jag gillade den verkligen - härlig, rolig och så får den en på gott humör! Visst, man vet redan från början hur filmen ska sluta, men vad gör väl det när man lämnar den med ett stort leende på läpparna?

År: 2008 Huvudroller: Uma Thurman, Colin Firth, Jeffrey Dean Morgan Regi: Griffin Dunne




Köp dina filmer här!

Snart en ny vecka!

Då var det söndagkväll. Sitter här och har just färgat håret - bild kommer imorgon! Det blev mörkbrunt igen. Var så trött på min förra hårfärg, jag gillade den men det är aldrig snyggt med en massa utväxt! Så har jag pratat med en på klassen som hade en massa bra idéer angående min story, hjälpte verkligen att prata med henne. Känns som att jag kan skriva vidare nu och framför allt vet hur jag ska lägga upp det hela! Ett steg framåt alltså, efter all skrivkramp! Ett tips om ni tycker om att skriva, så är att ha någon som kan kolla på era texter och ge KONSTRUKTIV feedback! Har ni en dålig dag och vill känna er bra - fråga familjen och vännerna, de säger alltid att man skriver bra. Vill ni komma vidare - hitta någon som kan kolla på texten på ett objektivt sätt!:)

Hur har er dag varit?

Magic Beauty!




Emma Watson


När förvandlades blogg till porr?

Jag kollade just in den här bloggen och kunde inte annat än fälla hakan i golvet. Hur sjutton tänker man när man lägger upp såna bilder och ännu äckligare är männen som kommenterar! Om man vill göra porr av sig själv borde det väl finnas en särskild plattform för det, så att det inte hamnar på ett ställe där unga 13-åriga tjejer snabbt kopierar, eller vad tycker ni???

Benjamin testar teater!



I allmänhet är jag inte särskilt förtjust i Björn Gustafsson, det är inte min humor helt enkelt.
Men som reportern Benjamin älskar jag honom! Det är klockrent - haha!
Här ska han spela teater. Full fart!

Vill ha!





De senaste dagarna har jag allt mer fått upp ögonen för asiatiska modesidor. En favorit ärYesstyle som har massvis med snygga kläder! Några favoriter ser ni här ovan! Väl värt att kolla in! Någon som vet hur det funkar att beställa från sådana sidor, med frakt och sånt?


YesStyle.com

Godermorgon!

Det är en blåsig morgon idag! Träden vajar hit och dit och det är rejält mulet. Jag skrev upplägget för 5 kapitel igår. Sedan började jag skriva ner dem mer utförligt och tänkte fortsätta med det idag. Om jag får de här fem kapitlen skrivna, så tror jag flera pusselbitar för dem som kommer efter faller på plats. Det får jag i alla fall hoppas! När jag satt och funderade på kapitlen igår och satt ensam hemma, blev jag nästan mörkrädd, haha. Fast det är väl ett bra tecken då jag har tänkt skriva något kusligt?

Hur är det med er idag då?

Marsvinen har fått fnatt!


Mina marsvin har varit helkonstiga idag. De har fört en massa ljud och jagat varandra som tokiga. Jim, som är den livligaste av dem till vänster, är spralligare än vanligt och kan inte sitta stilla en sekund ens. Nu springer de runt här på golvet och kuttrar och låter. Kanske det är ungar på gång?

Film: Darkness

En familj flyttar till ett nytt hus i Spanien. De två barnen är inte alltför glada över flytten och har svårt att anpassa sig. Till råga på allt börjar mystiska saker hända och särskilt Paul, det yngsta barnet, påverkas av det som lurar i mörkret. Dessutom börjar pappan få hemska vredesutbrott. Vad familjen inte vet är att det för 40 år sedan mördades 6 barn i huset, egentligen skulle det ha varit 7 barn, men ett av dem lyckades rymma. Ringen är inte komplett förrän 7 barn har dött och något väntar i mörkret på det perfekta offret som ska göra ritualen fullständig...

En ganska spännande film, men långt ifrån så kuslig som jag hade hoppats. Jag kommer knappast att se den fler gånger, men om ni gillar filmer som inte är riktigt riktigt skrämmande, så kan den här kanske vara något!

År: 2002 Huvudroller: Anna Paquin, Lena Olin, Iain Glen, Stephan Enquist Regi: Jaume Balagueró




Köp dina filmer här!

Leo's och Kate's nya film!



Revolutionary Road

Äntligen är den här - trailern för Kate Winslet's och Leo DiCaprio's nya film!
Elva år efter braksuccén med Titanic blir skådisarna ännu en gång
ett par på stora vita duken och vem vill väl missa det?

Sverigepremiär den 30 januari 2009.




Dagens Drömoutfit!




topp - forever21
jeans - topshop
skor - wetseal
kofta - oli
scarf - forever21
väska - my-wardrobe

Jag älskar kanelbullar!



Något av det mumsigaste jag vet är kanelbullar! ( Fast inget slår syltgrisar! :) Så naturligtvis ska det frossas när det är Kanelbullens dag och allt. Det blev något av en jakt efter bullar idag dock. Sprang runt från ICA till ICA för att hitta deras extra stora kanelbullar, men icke! De var slut precis överallt, naturligtvis. Borde ha köpt dem för flera dagar sedan istället. Tillslut nöjde jag mig med Pressbyråns variant. Slängde med en Solsnurra också ( eller vad de nu heter :). MUMS!

Priceless Couple




Audrey Tautou och Glad Elmaleh

Det där med kapitel...

Hur är läget med er idag? Steg upp rätt sent idag, halvelva. Så det blev elva timmar sömn! Det behövdes verkligen. Men jag tror jag har ärvt vissa gener från min pappa - jag somnar nämligen alltid framför TV:n när vi kollar film på kvällen! Det spelar ingen roll om den är bra eller dålig, efter en stund - Zzzzzz.....Så blev också fallet igår kväll.

Idag blir det att jobba vidare på kapitel-upplägget i boken. Jag gör så att jag har en A4-sida för varje kapitel och skriver sedan i punktform vad jag vill att ska hända. När upplägget är klart är det bara att flytta runt händelser för att få det riktigt bra - det gäller att inte "fastna" i sin plan, inget är hugget i sten förrän texten är publicerad!

Vad ska ni hitta på idag?


Cocoo's nya kollektion!




Snacka om att jag blev på gott humör nu!

Fick just veta att Cocoo är aktuell med en ny cool Candy Collection!
Det innebär en massa smarriga nyheter, som snart kommer upp på hemsidan!
Här är bilder på fyra av mina personliga favoriter och det finns många andra
modeller också. Hur häftigt är det inte med godis i smyckeform?!:)


Cocoo.se


Ny film med Reese Witherspoon!



Four Christmases

För er som gillar Vince Vaughn och Reese Witherspoon, kan den
här komedin definitivt vara något att spana in!

USA-premiär den 26 november 2008.

Verkligen kul!

Textgenomgången gick bra. Eller, den gick fantastiskt bra! När de kom till min text så tyckte läraren: " Alltså, är det faktiskt du som har skrivit det här? " Jag: " Ja, med blod svett och tårar! " Läraren: " Det har verkligen lönat sig, för det finns inget mer att säga än att det skulle vara klart att publiceras! "


Klasskamraterna hade lite funderingar kring huvudpersonen, saker som jag skulle utveckla och förtydliga men annars tyckte de att det var en suverän text.
Jag blev verkligt förvånad! Och glad förstås!:) Såå, jag får väl fortsätta fundera. Min handledare gav mig i uppgift att skriva ett schema över boken från första till sista kapitlet, och att skriva två av nyckelscenerna. Så, det blir att göra det nu då! Antar att det bara är att kämpa vidare?

Wulffmorgenthaler!



Wulffmorgenthaler

Blommor från i somras





Höstflox

Godmorgon fredagsbarn!

Hoppas ni alla sovit riktigt gott? Steg upp tidigt, men har sovit rätt bra. Nu väntar jag bara på att de främmande männen ( tyvärr inga snyggingar ) ska ställa sig här utanför fönstret och skapa tillfälligt kaos - det vill säga påbörja morgonens renovering. Mellan kl 8 och 10 kommer vattnet att vara avstängt...

Idag blir det textgenomgång i skolan och tro det eller inte, men jag har lämnat in en text. I och för sig samma sak som jag skrivit om och om igen typ 10 ggr nu, men alltid något och hoppas att gruppen kan ge synpunkter på hur jag ska komma vidare. Ikväll ska jag och Sandra sedan på öl med en finlandssvensk förening - ska bli kul!:)

Ha en kanonbra dag allihopa!
Kram!

Ännu en dag har passerat

Har varit en rätt lugn dag idag. Efter skolan gick jag till min favoritbokhandel vid Odenplan och hittade en bok som verkar riktigt spännande, för bara 15 kr. Bra va?:) När jag kom hem slängde jag mig på soffan och hade rejäl huvudvärk så det blev att ta det lugnt och kolla America's Next Top Model Säsong 11 ( så klart!:)

Under kvällen har jag funderat en del på utbildningen igen. Känns verkligen inte som att vi får valuta för pengarna och jag är totalt oengagerad och ointresserad. Jag TÄNKER skriva boken, men utbildningen vet jag inte vad jag ska tycka om egentligen. Okej, vi har textgenomgång imorgon och så har jag träff med min handledare, så jag får se...

Nu blev det natten snyggingar! Sov gott!

Film: In The Land Of Women

Carter har just blivit dumpad av sin flickvän när hans mormor ringer hans mamma och är upprörd eftersom hon är rädd att hon kommer att dö när som helst. Carter erbjuder sig att åka hem till mormodern och bo hos henne ett tag. Samtidigt tänker han skriva den story som han försökt skriva under elva år och förhoppningsvis också komma fram till vad han vill göra med livet egentligen. Mitt emot hans mormor bor Sarah tillsammans med sin man och sina två döttrar och Carter blir väldigt bra bekant med kvinnorna i familjen, vilket inte alltid gör saker lättare...

En ganska klassisk dramafilm, med relationsproblem och söka-sig-själv-funderingar. Gillar humorn i den och Adam Brody är perfekt i rollen som Carter! Däremot störde jag mig något otroligt på Meg Ryans utseende som är totalförstört av operationer. Sevärd film, även om den kan bli en aning slö ibland.

År: 2007 Huvudroller: Adam Brody, Meg Ryan, Kristen Stewart, Makenzie Vega, Olympia Dukakis Regi: Jon Kasdan



Köp dina filmer här!

Lyssnar på idag!



Lady Gaga - Boys boys boys ( Från albumet 'Fame' )

Jessica Alba i provokativ kampanj!




Jessica Alba är ansiktet utåt i kampanjen 'Declare Yourself,' som ska få det amerikanska
folket att rösta och vara med och påverka landets framtid. Bilderna med Jessica
har väckt en del debatt och de är helt klart annorlunda i det här sammanhanget!
Läs mer här!

Frågan är, får de här bilderna ER att vilja rösta?

Hallå snyggingar!

Sitter i skolan och har just ätit lunch. Under förmiddagen har vi haft en föreläsning med Sanna Wallin om hennes bok " När jag letar efter Max. " Den handlar om hennes mormors bror, som på 50-talet påbörjade processen med att byta kön. Riktigt intressant var det, för jag visste inte att den möjligheten fanns redan då! Ska läsa boken med en gång!:)

Så där annars är jag trött idag, känns som om jag är krabbis fast jag inte har druckit, som vanligt satt jag uppe för länge igår. Det är så där när man är nattuggla och läser en bra bok dessutom! Oljudet var lite svagare i morse, ungefär som en orkan istället för en tornado...


Vad gör ni idag?

MUMSIGARE ÄN MUMS!



Sandra ställde sig i köket så fort hon kom hem från praktiken och
lagade mumsiga bananer i ugn med blockchoklad!:D

Och så åt vi vaniljglass till! Sååååå gott - fööör gott Sandra!:P

( Bilden blev tyvärr inte *host* världens bästa.
Så där går det när jag inte har syrrans kamera - Fia, pik pik!
Men det bruna är iaf CHOKLAD ifall ni undrar;P )

Nya Beverly Hills!



Spin-off serien på 90-talets " Beverly Hills 90210 " är här och det är
helt klart min nya favvoserie!
Väldigt mycket O.C över det hela. Själv
har jag inte sett mycket av originalserien, så jag vet inte om ni inbitna Beverly
Hills-fans kommer att bli besvikna eller glada - jag kan bara säga:
Kolla in den!

Nästa avsnitt nu, tack!:)



Avsnitt 1, säsong 1, del 1! ( Alltid bäst att börja från början!:)

Kläder kläder kläder!




Jag gillar verkligen La Redoute! Det är stilfullt hela vägen!
Hittade de här snyggingarna ikväll, vad tycks?



03 Logo LR

Film: Duplex

Alex och Nancy hittar sin drömlägenhet i New York och slår genast till. De flyttar in, börjar inreda och är säkra på att de ska trivas. Det enda problemet är att de har en inneboende, en gammal irländsk kvinna. Men hur hemsk kan en söt gumma vara egentligen och hon lever säkert inte länge till...Snart visar det sig dock att kvinnan är värre än Frankensteins farmor och hon gör allt för att störa Alex och Nancys lugna tillvaro!

En helt suverän film! Humorn är på topp och skratten kommer tätt. Storyn är hur kul som helst och skådisarna gör ett bra jobb! Verkligen sevärd!

År: 2003 Huvudroller: Ben Stiller, Drew Barrymore, Eileen Essell Regi: Danny DeVito



Köp dina filmer här!

Dagens Citat!




Some people regard discipline as a chore.
For me, it is a kind of order that sets me free to fly.


Julie Andrews

( 73 år idag )


Xtinas nya låt!



Britney är inte den enda som kommer ut med nya låtar i höst. Christina
Aguilera är också aktuell med en ny låt " Keeps Getting Better," från hennes
kommande " Greatest Hits " - album. Vad tycks?
Tycker den är rätt annorlunda mot Christinas andra låtar och jag gillar den!
Men jag föredrar fortfarande Britney...




Hennes uppträdande med låten på årets VMA's.

Ursnygga örhängen!!





Vill ha vill ha vill haaa!:)
Kolla in Cocoo, coola och lite annorlunda smycken!

Beauty Behind The Scenes!





Kate Hudson

Film: Dangerous Minds

Louanne Johnson får jobb som lärare vid high-school. Hon blir där föreståndare för den värsta klassen, en klass som har jagat iväg många vikarier och lärare före henne och som anses vara totalt omöjlig att lära någonting. Louanne har ett förflutet i marinkåren och ger sig inte i första taget. Hon ser klassen som en utmaning och inser att eleverna är betydligt mer klipska än deras omgivning tror. För att få fram ungdomarnas bästa sidor, tar hon till sina egna metoder som inte är alltför uppskattade bland hennes kolleger.

En film à la typiskt 90-tal. Den går att se, men är inte alltför intressant utan ganska tråkig och händelselös. Det enda som egentligen är bra med den, är Michelle Pfeiffer. Jag har helt klart sett bättre!

År: 1995 Huvudroller: Michelle Pfeiffer, George Dzundza, Renoly Santiago, Wade Dominguez, Courtney B. Vance Regi: John N. Smith



Köp dina filmer här!

VA SAAAA DUUUU????

Jag säger bara: Det är inte lätt att prata när det låter som om världen går under utanför fönstret!
Så här låter det hemma hos oss just nu:

JAG: Gomorron!
SANDRA: VAAAH?
JAG: Jag sa GODMORGON!
SANDRA: JAG HÖR INTE VAD DU SÄGER!
JAG: VAAAAAAAH?

Kanske borde skippa att ens FÖRSÖKA skriva idag och rymma hemifrån ett tag?


 


OJ NEJ!

DET BÖRJADE IGEN! GAAAAAAAH!

Hela huset rasar?!

Nu vet jag vad tortyr är. Det är att sitta i en lägenhet medan byggarbetare tvättar fasaden och oljudet är öronbedövande och håller på i över 2 h utan uppehåll! Det började strax efter 7 och höll på nästan till 10 och JAG HÖRDE KNAPPT VAD JAG SJÄLV TÄNKTE UTAN ATT SKRIKA HÖGT!

Det har äntligen slutat, fast det ringer fortfarande i öronen. Fy sjutton om det ska vara så här varje morgon i två veckor! Igår eftermiddag täckte de för fönstren också, så vi ser inte ut, haha. Nu dunkar det på balkongen, jag antar att vi har några främmande män på besök som strax ska sätta igång med oljudet igen.

DOINK!

RSS 2.0