Helt suveränt!!!

Jiiihaaa! Mitt internet funkar som det ska igen!!!:D Sååå lycklig! Det betyder bland annat att jag kan svara på era kommentarer och läsa era bloggar igen utan att det tar hundra år för datorn att ladda en sida!!:) Härliga tider!

Sov gott sötnosar!:)

Film: Secret Window

Mort Rainey är författare och bor ensam i sin stuga mitt ute i skogen, där han jobbar på sitt nästa verk, samtidigt som han är mitt uppe i skilsmässan från sin fru. En dag kommer en främmande man till huset, som kallar sig för John Shooter. Denne anklagar Mort för att ha stulit hans historia. Mort å sin sida försäkrar Shooter om att han kan bevisa att historien är hans, men medan Mort desperat försöker få tag i tidningen som publicerat storyn flera år tidigare, börjar skrämmande saker hända runtom honom och Shooter blir allt mer hotfull...

En otroligt bra film och en av mina Johnny Depp-favoriter! Spännande, oförutsägbar och äkta Stephen King-känsla. Det är en film som jag redan sett flera gånger, men som jag gärna ser om igen och till er som inte redan sett den: Se den!


År:
2004 Huvudroller: Johnny Depp, John Turturro, Maria Bello Regi: David Koepp



Köp dina filmer här!

Boktips: Svarta Sekunder

Ida Joner ska bara cykla till kiosken efter senaste numret av Wendy och ett paket Bugg. Hennes mamma är kvar hemma och väntar, och väntar, men Ida dyker aldrig upp. Snart kopplas polisen in och alla grannar hjälper till i letandet, men det verkar inte finnas minsta ledtråd till förvsinnandet. Konrad Sejer och hans assistent Jacob Skarre tar sig an fallet, som visar sig vara betydligt mer förbryllande än de tänkt sig.

En suverän bok, som jag sträckläste från första sidan! Det är olika personer som vävs samman med olika frågor och mysterier. Alla verkar dölja något och storyn är verkligt bra upplagd. Läs den!

Författare: Karin Fossum

Räkpaj - mums!

Har suttit hela dagen och läst och så fixade jag en räkpaj till lunch av alla de räkor jag köpte för några veckor sedan. Det blev ett eget experiment ( fördelen med att laga mat åt sig själv - man får experimentera hur mycket man vill! ). Riktigt lyckat blev det också, med keso, blomkål, stora räkor, lite lök och äggstanning. Mums!

Nu ska jag ta itu med dagens skrivande!

DAGENS DRÖMOUTFIT!



topp - gianna's closet
jeans - charlotte russe
kofta - six one six
armband - forever21
converse - zappo's
väska - the bag lady

Vår väckarklocka började såga igen

Goood morgon! Hoppas ni fick en bättre väckning än mig. Det blev det klassiska scenariot strax efter kl 7 - " iiiiiooooooaaiiiiiiiooooooiiiiiiiiiii.... " Som omväxling kommer också ett högt brusande ljud. Det är byggjobbarna som har börjat dagen och sågar, hamrar och har sig här utanför. Snacka om att de varje morgon väcker varma känslor inom mig....NOT!

Nu ska jag hälla i mig kaffe. Ha en suverän dag snyggingar!!

Humor på morgonen!





Kalle och Hobbe

Kommande thriller att spana in!


Body Of Lies

En thriller med Leonardo DiCaprio och Russell Crowe i huvudrollerna.
Kan väl inte bli annat än riktigt spännande?

Finlandspremiär den 21 november 2008.
( Hittade inte datumet för Sverige. )

Köp dina filmer här!

Nöden har ingen lag!

I lördags for jag och Sandra till Södertälje. Jag for i förväg och steg av tåget vid Södertälje Syd. Sedan tog jag bussen vidare och kände innan jag steg på bussen att jag borde gå på toan, men så tänkte jag att nej, bussen tar inte lång tid, jag kan hålla mig. Så jag hoppade på och for iväg. Innan jag stack hemifrån hade jag hällt i mej 3 stora muggar kaffe och den vanliga litern vatten. Det gick någon minut och jag började sitta alltmer ansträngt, efter ett tag började jag kallsvettas och kände typ blåsan mot sitsen under mig. Började må dåligt och kände mig blek. Satt och bad frenetiskt till Gud att vi snart skulle vara framme. Varje gång vi stannade för att plocka upp folk hade jag lust att ropa åt dem att skynda sig på!


Tillslut gick det bara inte längre.
Jag var tvungen att hoppa av och naturligtvis råkade det vara mitt ute i ett industriområde, men på avstånd såg jag en MAX, så jag började stappla ditåt, men märkte snart att jag inte skulle hinna. Då såg jag en bilbutik och for ditåt - men den var stängd! Jag tittade mig desperat runt efter buskar, träd vad som helst - men INGENTING! Bara en stor gård med väg runtom där bilar körde förbi....Snacka om jag önskade att jag hade varit kille då! Det var att hitta ett ställe eller att kissa på sig - så vad väljer man? Tillslut slängde jag mig ner bakom första bästa bil och tackade de högre makterna för att trafiken var gles och höll tummarna för att ingen skulle komma förbi. Det gjorde det inte, men nästa gång jag gick på toan hade jag en hel gräsmatta i trosorna...fräääscht!

Painted Beauty!





Natalia Vodianova

Efter helg kommer måndag

För varje ny vecka blir jag mer och mer förvånad över hur otroligt snabbt tiden går! Det är redan tre veckor sedan jag kom tillbaka till Stockholm och det känns som om jag inte gjort någonting - ändå har tiden rusat iväg! Idag är det i alla fall vårsol ute, trots att det är höst. Träden är orange och gula och det är riktigt härligt väder! Sandra är på praktik och jag skriver vidare. Har möte med min handledare igen på fredag, så måste ha NÅNTING att visa upp då:)

Igår kväll tog jag och Sandra en sväng i Gamla stan - var ju tvugna att ge oss ut på kändisspaning eftersom Zac Efron och Vanessa Hudgens har varit i stan! Men vi såg dem inte och det var kallt och ovanligt folktomt. Så vi åkte till Kista och tänkte lyxa till söndagskvällen med hämtmat från Food Court. Jag tror vi stod MINST en halvtimme och velade fram och tillbaka innan vi kunde bestämma oss för varsin maträtt! Sedan skulle vi välja glass till efterrätt och sedan en film att kolla på...inte klokt vad svårt det kan vara att bestämma sig!

Hur har er helg varit?

PREMIÄR FÖR BRITNEY'S NYA LÅT!


Idag hade Britney Spears nya låt " Womanizer " från hennes kommande album " Circus " ( kommer ut den 2.12.2008 ) premiär!
Jag är lite osäker på vad jag ska tycka, är stooort fan av Britney's musik och har alltid varit, men tycker det är synd att de förvränger hennes röst så totalt! Lyssna och döm själva - fastnar på hjärnan gör den iaf!:)

Fredagen går...

Det hade blivit missförstånd mellan mej och min handledare! Typiskt! I tisdags när jag träffade henne så sa hon att vi träffas nästa gång på fredag...men hon menade NÄSTA fredag! Jag rusade dit, var 10 minuter försenad ( punktlighet är något jag jobbar på! ) och när jag inte hittade henne så gick jag till receptionen och fick hjälp av kanslisten att kolla i lärarrummet osv. Dessutom hade jag glömt telefonen hemma, så jag kunde inte själv ringa henne, utan vi gjorde det från receptionen och då blev det klart att det är NÄSTA fredag vi ska träffas...Hur skulle jag kunna veta det?

Jag satte mig ner och läste, för kl 10 skulle jag träffa Sandra på stan. Vi gick och tog en fika vid Muffin Bakery och åt varsin megastor muffins! Kändes som om allt TV-folk kom dit under den tid vi var där, vilket var lite småkul. Sedan kilade vi vidare till Odenplan och till en bokhandel där som säljer überbilliga begagnade böcker i gott skick! Gillar den skarpt!:)

Nu håller jag på och tvättar och försöker hålla mig vaaakeeeen..........( Obs! Bilden är från Google, glömde min egen kamera hemma så kunde inte ta foto av den "äkta" muffinsen! )


Vackra halsband!





Tyckte de här halsbanden var så otroligt fina, att jag var tvungen att
lägga upp bild på dem! Alla kommer från Cocoo - var annars?:)

Gooomorron gomorron!

Hur är läget med er idag? Jag steg upp kl 7 - då sätter nämligen byggjobbarna här utanför igång och börjar såga och hamra och ha sig...snacka om trevlig ( not! ) väckarklocka! Och nu är de ändå bara på huset mitt emot, kan tänka mig hur det blir när de är precis utanför fönstret, för det är fasaden som de fixar om och balkongerna och fönstren...

Jag ska strax kila iväg till mitt andra möte med min personliga handledare - Anna Schultze. Vi ska fortsätta bolla idéer för boken antar jag och fundera på hur jag ska komma igång ordentligt. Ska bli kul!

Vad ska ni göra idag?

ANGELINA JOLIE'S KOMMANDE FILM!



Changeling

Angelina Jolie har verkligen varit i ropet i år. Hon har fött tvillingar och det här
är den tredje filmen med henne som har premiär i år!
Det är ingen mindre än Clint Eastwood som har regisserat den,
så kan det bli annat än suveränt? Tror inte det!

Sverigepremiär den 12 december 2008.

Köp dina filmer här!

Mitt möte med Ipren-mannen!

Här om dagen var jag på väg till Medborgarplatsen och satt och lyssnade på musik i min iPod ( vad annars? ). Så plötsligt när nytt folk steg på så lade jag i ögonvrån märke till en extremt kort man och när jag kollade ditåt så var det självaste Ipren-mannen! Han satte sig mitt emot mig. Det var ganska småkul, för det ironiska var att han var förkyld! Däremot var han inte iklädd sin vit-blåa dräkt ( surprise surprise ) och ingen gitarr hade han heller utan han såg heeelt normal ut:)

HAHAHAHAHA - vilka nudister!

















Wulffmorgenthaler

Supernatural - Bloopers!



Jag älskar TV - och filmbloopers! Här kommer ett riktigt "gag reel" från
Supernatural säsong 3. ( Säsong 4 har börjat i USA, så ni inbitna
fans, som jag och brorsan: Kolla serien på Youtube! )

Butterfly Beauty!





Daria Werbowy

Halloo!

Så var det morgon igen. Det blev en sen kväll igår, både jag och Sandra var rastlösa till tusen och det slutade med att vi kollade Sex and The City ganska så länge. Kl 9 kommer det en tjej hit som ska intervjua mig för sitt slutarbete som handlar om finlandssvenskar i Sverige och kl 13 ska jag till Medborgarplatsen på Kilroy roadshow. Där kommer de att ha info om sina olika resor, vilket kommer att bli hur intressant som helst!

Vad ska ni göra idag?

Lördagmorgon!

Och jag är tidigt uppe. Har ni sovit gott? Det blev en rejält stressig dag igår, men sånt kan ju vara bra ibland också, eller hur? Ikväll kommer nämligen Mirre, Lukas och Lukas' kompis hit. De har varit på interrail i Östra Europa under tre veckor och deras sista stopp blir Stockholm. Så, jag tänkte vara den perfekta värdinnan och baka lite - eftersom jag dessutom älskar att baka!:) Det blev två special-äppelpajer och ett helt BERG av chocolate chip cookies! Så kylen är full av mumsigheter! Samtidigt som jag bakade så hade jag tvättmaskin efter tvättmaskin igång i tvättrummet, så det blev att rusa dit hela tiden mitt i all smet. Samtidigt som jag försökte dammsuga och städa:)

Kvällen blev desto lugnare - Sex and The City, med ett glas rött ( som Sandra varit och handlat!:)

Ha en suverän dag allihopa!!!
Kram!

Film: An American Crime

Filmen är baserad på verkliga händelser och utspelar sig i mitten av 1960-talet. Sylvia och Jennie är nya i staden och deras föräldrar som jobbar på cirkus ska iväg på turné. Medan de är borta behöver de någon som kan ta hand om deras döttrar, men det är inte det lättaste att hitta någon. Då träffar flickornas pappa Mrs Baniszewski, som erbjuder sig att ta hand om hans döttrar för 20 dollar i veckan. Sylvia och Jennie flyttar in hos kvinnan och hennes 6 barn och till en början går allt bra. Men så börjar Sylvia beskyllas för att sprida lögner om Baniszewskis äldsta dotter och efter ett tag beskylls hon för det mesta som är fel i huset. Det värsta är att både barnen och mrs Baniszewski har grymma bestraffningsmetoder...


En väldigt bra film, trots att den är både hemsk och sorglig.
Inte klokt att sådant här får hända! Ellen Page gör en otroligt bra roll som Sylvia och jag gillar sättet de har lagt upp filmen på. Så se den, om ni inte redan gjort det!

År: 2007 Huvudroller: Ellen Page, Ellen Page, Catherine Keener, Ari Graynor, James Franco Regi: Tommy O'Haver



Köp dina filmer här!


Film: The Life Before Her Eyes

I high-school var Diana med om en skolmassaker, där många elever och lärare dog. Femton år senare, kämpar hon på i vardagen och lever fortfarande med skuldkänslor för att just hon överlevde. Hon är gift och har en liten dotter, men allt verkar vara på väg att falla samman. Parallelt med det, får tittaren följa den unga Diana och se hur hon var och hur hon levde dagarna innan allt det hemska hände.

En helt suverän film! Visuellt är den otroligt vacker och de har lagt upp historien på ett väldigt bra sätt! Ibland kan den bli lite tråkig, men den drar en lika fort tillbaka med i det som händer. En verkligt sevärd film, som lämnar kvar en hel del funderingar!

År: 2007 Huvudroller: Uma Thurman, Evan Rachel Wood, Eva Amurri, Gabrielle Brennan Regi: Vadim Perelman




Köp dina filmer här!

Gomorron snyggingar!

Gäsp säger jag bara! Hoppas ni har sovit bättre än jag! Sitter här med en stooor kaffe och försöker piggna till. Snart ska jag till skolan och har ingen direkt lust, men tänkte i alla fall ( om jag håller mig vaken tills dess ) sticka på finlandssvenska föreningens pubkväll efteråt. Blir säkert trevligt! Ska kolla med Sandra om hon också har möjlighet att komma. Den lyckosten sover ännu!:)

Okej, nu ska jag hälla i mig kaffet och sedan börja göra mig klar att åka iväg.

Ha en suverän dag allihopa!

Kram!<3

Sååå shoppingsugen!!




Det är verkligen farligt att gå in på asos.com, man blir huuur shoppingsugen
som helst!
Skulle kunna köpa varenda plagg de har i sin webshop!

Dagens Citat!





Den som tillbringar tiden med att ångra det förflutna,
förlorar nutiden och riskerar framtiden.


Quevedo - ( 1580 - 1645 )


Räkor i massor!



Kolla vad jag hittade på Konsum för 10 kr! Det var sista förbrukningsdag, men vad gör det?
De smakar hur mumsigt som helst! Nu gäller det bara att komma på vad jag ska
göra med dem, för jag vill inte äta ALLA bara så där! Räkpaj kanske?

Film: Back To The Future Part III

Marty McFly får ett brev från Doc, som är fast i år 1885. Han har det bra och ber Marty att inte komma dit och hämta honom, men strax därefter hittar Marty Doc's gravsten och upptäcker att kort efter att Doc sände brevet, blev han dödad. Därför bestämmer sig Marty för att åka till Vilda Västern och rädda Doc, som nu lever livet som en äkta cowboy!

Älskar även den här filmen! Hela Back To The Future-trilogin är lysande! Allihopa är lika spännande, storyn är fartfylld och humoristisk och skådespelarna gör ett suveränt jobb! Om ni inte redan gjort det, så se dem - annars, se dem en gång till!


År:
1990 Huvudroller: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Thomas F. Wilson Regi: Robert Zemeckis



Köp dina filmer här!

Läs om del 1 och om del 2 , i BTF-trilogin!

NEMI














Nån som känner igen sej?:)

Black Beauty!





Lily Cole

Film: Back To The Future Part II

Marty McFly hinner bara återvända till 1985, innan Doc plockar upp honom i sin DeLorean igen. Denna gång åker de till år 2015, för att rädda Martys framtida familj. Men när de för en stund lämnar tidsmaskinen obevakad, smiter den gamle Biff iväg med den, samt en kalender över all sportstatistik under 50 år. Han åker till år 1955 och ger kalendern åt den yngre versionen av sig själv, så när Marty och Doc återvänder till år 1985 har allting förändrats och de måste själva återvända till år 1955 för att ställa allt till rätta igen!

Den här filmen är precis lika bra som den första. Sällan är uppföljare lika bra som den första delen, men här lyckas de verkligen! En otroligt bra film som jag kommer att se precis lika många gånger som del 1!

År: 1989 Huvudroller: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Thomas F. Wilson Regi: Robert Zemeckis



Köp dina filmer här!

Det kallar jag viktnedgång!



Kommer ni ihåg Michelle Williams från Destiny's Child? Lite bortglömd
har hon väl blivit, men kollade just in Posh24, där de senaste bilderna på
henne fanns upplagda. Skåda förändringen!



Hur mycket har kvinnan gått ner??? Vad är det med kändisar och
överdrivna dieter egentligen? Hur kan folk tycka att det är snyggt att vara
så smal? Stackars tjej, hoppas hon får hjälp snart!

Rastlösa Lina


Sitter hemma och har just ätit några smörgåsar. Sandra är på sin praktik och jag är allmänt dåsig och vet inte riktigt vad jag ska göra. Borde skriva. Borde städa marsvinens bur. Orkar bara ligga och halvsova på soffan och slötitta film. Blev rejält godissugen nu också. En hel massa choklad skulle sitta fint!:) Vad gör ni idag?

DAGENS DRÖMOUTFIT!



topp - vivre
shorts - topshop
skor - in style
armband - avelle
väska - net-a-porter

Film: Back To The Future


Året är 1985 och Marty McFly är som vilken tonåring som helst.
Däremot är han kompis med en uppfinnare, Doc Emmett Brown, som har uppfunnit en tidsmaskin i form av en DeLorean. Just när Doc ska resa iväg i den, blir han nerskjuten och istället blir det Marty som reser iväg till år 1955, där han får problem med tidsmaskinen. Han måste därför hitta den yngre versionen av Doc och övertyga denne att hjälpa honom tillbaka till framtiden. Under tiden träffar Marty sina föräldrar och kommer i vägen för deras förälskelse, vilket gör att Martys egen existens står på spel...

Jag älskar den här filmen och kommer att se den många gånger, dessutom är det en riktig klassiker! Den blir aldrig tråkig, humor blandas med rejäl spänning och storyn är suverän! Ett verkligt måste att se!

År: 1985 Huvudroller: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson Regi: Robert Zemeckis




Köp dina filmer här!

Din fru vet inte om att du är transa?

Hej snyggingar! Sovit gott? Hade tänkt stiga upp kl 7 och vara effektiv, men när väckarklockan ringde blev det en-fem-minuter-till-ramsa och så vaknade jag 9:40 istället...Oops!

Glömde berätta en komisk grej från i lördags:

Jag och Sandra satt inne i tunnelbanevagnen och var allmänt slöa. Tåget stannade och nytt folk steg på. I ögonvrån såg jag att någon satte sig bredvid mig på andra sidan gången och samtidigt fick Sandra en konstig min i ansiktet. Jag försökte med egna miner fråga vad som var på gång  ( rycka-i-ögonbrynen-mima-ord-och-himla-med-ögonen-på-ett-frågande-sätt ). Jag förstod att det var någonting med personen bredvid mig, så diskret kollade jag dit, men såg inget särskilt - en helt vanlig medelålders man. Sandra visade med ögonen åt mig att kolla neråt. Så då gjorde jag det. Den vanliga mannen visade sig ha  svarta blänkande och spetsiga skyhöga stilettklackar på sig! Det blev kris kan jag säga, för jag tänkte börja gapflabba på direkten, Sandra visste inte vart hon skulle kolla och vi blev båda en aning röda i fejset. Som tur var skulle vi av strax därefter, annars hade vi nog exploderat! Oj va vi skrattade!:)

Jag har inget emot transsexuella eller någon annan sexualitet heller, men det kom liksom så plötsligt i lördags. Blev helt paff - en man i helt vanliga kläder, strumpor och slitna jeans och så höga stilettos till! Inte ens jag hade kunnat gå i de klackarna! Kanske borde lyfta på hatten åt honom?:)


Sup dej full i fjällen!



På så sätt känns det bara som ett myggstick ifall du
råkar falla utför ett stup...

tjuvtittat.se

Otroligt söta halsband!




Hur sött får det bli? Blev helförtjust när jag såg de här
halsbanden hos Cocoo! Det blir nog att beställa dem, eller vad säger ni?
De finns i fyra olika färger och för att se mera, kan ni kolla här!

Ladylike Beauty!





Daria Werbowy

Måndag igen!

Så var det en ny vecka igen. Innan man vet ordet av är det jul! Tiden går ju helt otroligt snabbt! Steg upp halvnio idag och har just varit nere i tvättstugan och lagt i en tvätt. Ska som vanligt försöka skriva något idag - lycka till? Igår satt jag och Sandra och kollade på en massa spöksajter och sånt, haha, skrämde upp oss rejält före läggdags. När jag hade släckt lampan och skulle sova, lade jag fort täcket över huvudet och vågade knappt kika fram ifall jag skulle få syn på en märklig figur i någon vrå...Tänk vad fantasin kan spela en för spratt!

Nu börjar jag bli hungrig, kanske dags för en tidig lunch?

Boktips: Skuld

Peter sitter ensam på ett konditori och försöker hantera sina ångestattacker, när en okänd kvinna kommer in. Hon räcker honom ett paket samt tusen kronor och ber honom leverera paketet till hennes man. Därefter försvinner hon snabbt och Peter har inget annat val än att göra som hon bett honom. Men det visar sig att kvinnan inte är den hon utgett sig för att vara och paketet innehåller allt annat än rosor och juveler. Snart är Peter indragen i letandet efter en galen kvinna som kan göra vad som helst för att få det hon vill ha...


Boken är riktigt spännande och verkligen inte förutsägbar.
Upplägget är genialiskt, men språket är däremot inget vidare och trots att huvudpersonerna är män, så märks det att det är en kvinna som skrivit. Tack vare berättelsen, går det dock att bortse från detaljerna och jag kan verkligen rekommendera boken!

Författare: Karin Alvtegen

DAGENS DRÖMOUTFIT!



topp - topshop
jeans - topshop
halsband - forever21
väska - net-a-porter
skor - zappos

Film: In Bruges

Ray och Ken är lönnmördare, som efter ett jobb blir placerade i Bruges, Belgien av sin chef Harry. De har ingen aning om vad de ska göra där och till en början känns stället som en ingrodd håla. De bor på hotell, går ut och tar en drink då och då och väntar på instruktioner från Harry. En dag när Ray är ute, så får Ken äntligen ett samtal från chefen, men de instruktioner han får är allt annat än han väntat sig...

Filmen var okej och den går att kolla en gång, men för det mesta var den rejält tråkig. Lite spännande blir den senare, men inte tillräckligt för att jag ska kunna se den en gång till. Om man gillar Colin Farrell och filmer utan någon vidare handling så kan jag däremot rekommendera den!


År:
2008 Huvudroller: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes Regi: Martin McDonagh



Köp dina filmer här!

Snörvel och ett stort attjooo!



Sandra och jag sitter här och slöar och tävlar typ om vem som kan snörvla ikapp, haha. Tur att det är söndag, för då är det ju tillåtet att bara fläka ut sig på soffan eller surfa på internet, eller hur? Igår var vi ute på stan. Jag hittade två varma tröjor, vilket verkligen behövdes, för det börjar bli kyligt nu! Bild kommer imorgon, för just nu gillar inte internet mig det minsta! Hursomhelst, så hade vi en riktigt bra dag, käkade lunch på café och yrade runt så där allmänt. Sedan på kvällen stack vi till Cozy vid Medborgarplatsen på en drink. Men vi var väl inte riktigt på G, haha. Jag satt mest och nös och vi var i stort behov av klädgalgar, inte bara klädnypor, för att hålla ögonen öppna!

Hur har er helg varit?

Vinnare i tävlingen!

Mitt internet krånglar och har gjort det sedan fredagkväll, så det har varit lite svårt att berätta vem som vann tävlingen om Carmex-läppbalsam. Nu har jag i alla fall dragit en vinnare, och denna är:

Gratistrix

Stort grattis till dej! Hoppas att du får mycket glädje av vinsten!

Det är lördag!

Heeej snyggingar!

Har just vaknat och ska strax hoppa in i duschen. Ska med Sandra ut på stan idag. Igår blev det hemmakväll med varma smörgåsar, nachos och film. Riktigt mumsigt! Och ikväll blir det väl att gå ut och ta en drink eller nåt. Har fortfarande inte fått något skrivet, men men, sånt är livet. Får ser hur jag ska göra med allt det där egentligen.

Vad ska ni göra idag?

GLÖM INTE ATT TÄVLA!

Idag är det sista chansen att tävla om mumsiga läppbalsam från
Bettie's Galleria! Så ta chansen och delta här!


KANELBULLE!




Ibland finns det inget mumsigare än en stor saftig och varm kanelbulle
med ett glas kall mjölk! Det är vad jag mumsar på just nu!
Himmelskt!

( fast bilderna ser lite mystiska ut, haha! )

DAGENS DRÖMOUTFIT!



klänning - net-a-porter
skor - jcrew
örhängen - alexis bittar
väska - net-a-porter
armband - in style

Film: Made Of Honor

Tom och Hannah har varit bästa kompisar sedan college. De umgås ofta och gör det mesta tillsammans. Tom är en äkta casanova, som träffar olika kvinnor varje vecka, men är livrädd för att binda sig. Så åker Hannah till Skottland och kommer tillbaka några veckor senare, förlovad med en skotsk man. Tom blir genast svartsjuk och inser att Hannah är kvinnan i hans liv och när hon ber honom vara hennes brudnäbb, så accepterar han förslaget med planen att vinna henne tillbaka!

Jag trodde filmen skulle vara alltför lik " My Best Friend's Wedding, " och visst är storyn lik, men själva filmen är ändå annorlunda. Det är en klassisk romantisk komedi, lättsmält underhållning som lämnar kvar ett leende på läpparna hos tittaren. Jag gillade den helt klart och ser den gärna igen!

År:
2008 Huvudroller: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd Regi: Paul Weiland




Köp dina filmer här!

Det blev lite ändringar...

Jag stannar hemma idag trots allt. Igår på kvällen började jag känna mig flunssig och idag är det värre. Eftersom jag verkligen inte vill ligga i feber hela helgen, så är jag  hemma och tar det lugnt. Käkar c-vitamin och dricker te. Ska verkligen försöka göra något åt skrivandet också!! Sandra stackaren har varit förkyld hela veckan, så jag antar att det inte är så konstigt om jag börjar känna mig lite hängig också...

Artful Beauties!





Fredagmorgon!

Äntligen fredag! Imorgon ska jag ta en låååååååång sovmorgon! Tänker lägga allt åt sidan och bara soooova...:)

Ska strax kila iväg till skolan. Vi har våra vanliga lärare idag, så får se vad det blir att lära sig. Sedan har vi textgenomgång på eftermiddagen. Hur är det med er idag då? Sovit gott?

Hoppas ni alla får en kanonbra dag!!
Kraaam!

Glöm inte att vara med och tävla här!

Ny Sex And The City-film??

Enligt Posh24 försade sig Chris Noth här om dagen gällande en uppföljare till SATC-filmen! Denna ska troligen utspela sig i London istället för New York, men mer än så vet man inte. Det finns heller ingen information om det på imdb. Men så bra som det gått för den första filmen, vore det väl knappast konstigt om en del 2 var på gång?:) Vi får hålla tummarna!

Hemma tidigt!

Vi fick sluta redan kl 12 idag. På ett sätt var det skönt, för jag är otroligt trött, men samtidigt så känns det inget vidare när man betalar 18 000 per termin och inte får den heldagsföreläsning som man har blivit lovad. Nåja, sånt är livet. Den största utmaningen just nu är att komma igång med boken. Alla andra hade kommit igång för fullt och visste precis vad de skulle skriva om. Snacka om prestationsångest!

Känns som att det inte går att skriva, kan jag skriva? Och är det någon idé att gå den där kursen egentligen??

Har ätit sushi till lunch i alla fall. Var olidligt sugen på just det, och nu sitter jag här och ska ta det lugnt en stund.

Vad gör ni idag?

Nytt marsvin!



I tisdags var jag och hämtade en fru åt Jim. Stackaren har haft två tidigare kompisar,
men har blivit trakasserad av båda. Så nu håller jag verkligen tummarna för att
det ska gå bra med den här tjejen!
Hittills verkar det gå finfin, de springer runt och leker och har sig.
Riktigt roliga att se på!:) Är inte säker på namnet dock, så får fundera på saken!

Film: The Devil Wears Prada

Andy får jobb som andra assistent hos modetidningen Runway's chefsredaktör, Miranda Priestly. Hon är till en början allt annat än modemedveten och har svårt att hänga med i de snabba svängar som gäller, men hon lär sig snabbt. Miranda är inte lätt att hantera. Hon har ett hemskt humör och är ytterst krävande, men snart börjar Andy ändå gilla jobbet - särskilt alla gratiskläder. Problemet är det att jobbet snabbt börjar uppta all hennes tid och hennes pojkvän och vänner tycker att jobbet har förändrat henne. Hur högt pris är hon egentligen beredd att betala för en lysande karriär?

Jag tyckte jättemycket om den här filmen! Jag har länge velat se den och blev inte det minsta besviken. Det är en bra story, bra skådisar, ett bra budskap och dessutom en färgfest av snygga outfits! En verkligt sevärd film!

År: 2006 Huvudroller: Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, Stanley Tucci, Adrian Grenier Regi: David Frankel





Köp dina filmer här!

Bonjouuuur!

Halloj!

Har just ätit frukost och ska snart hoppa i duschen och fixa mig till skolan. Det är över fyra månader sedan vi fick sommarlov, så det är ett tag sedan jag såg alla andra i klassen. Vi ska ha en föreläsning med Peter Fröberg Idling idag, om hans bok Pol Pots Leende. Får hoppas att det blir intressant!

Nu ska jag hälla i mig kaffe och försöka väcka mina hjärnceller till liv!

Hoppas ni får en underbar dag snyggingar!
Kram!<3

Glöm inte tävlingen som pågår här!

Dagens Citat!




Hur man har det, beror ofta på hur man tar det.

Anonym

En helknäpp kärring!



Haha, ibland funderar man verkligen var alla galningar kommer ifrån,
som har fått för sig att ställa upp i auditons!

Årets X-factor i England - enjoy!

Hahaha!

Wulffmorgenthaler



Man vet aldrig vilka överraskningar en flygresa kan bjuda på...

Jag får tillbaka pengarna!

Vilken lättnad!! De har ringt från båten, där jag i söndags fick 1000 kr för lite då jag växlade mina euro till kronor. Och de sa att japp, de har 1000 kr för mycket i kassan, så de antar att det är mina pengar...

Duh!? Klart det är!:)

Och på fredag när de nästa gång är i Stockholm, ska jag få hämta dom från terminalen! Så jag kan sluta kallsvettas nu...Men nästa gång jag växlar pengar ska jag checka och dubbelchecka att jag får rätt summa tillbaka!!

Stora smycken!




Det ska vara få men stora smycken som verkligen syns i höst och jag älskar det!

Otroligt snyggt att piffa upp en annars tråkig outfit med till exempel
ett glassigt halsband, eller hur?

De här snyggingarna hittade jag hos cocoo.se!

Film: The Love Guru

Guru Pitka är specialiserad inom kärlek och hans största mål är att bli nästa Deepak Chopra. För att bli så känd behöver han komma med i Oprahs show, men frågan är bara hur han ska ta sig dit? Då kontaktar hockeylaget Leafs manager honom. Deras bästa spelare, Roanoke, har kommit ur form efter att hans fru lämnat honom. Om Roanoke inte börjar spela bra igen, så kommer Leafs att förlora Stanley cupen och därför måste Gurun se till så att Roanokes får tillbaka sin fru. Om han lyckas med det, så lovar dessutom Oprah att han får vara med i hennes show!


Den enda orsaken till att jag kollade klart den här filmen var att Mike Myers spelar otroligt bra.
Resten av filmen är bara en löjlig blandning av patetiska skämt som man slutade skratta åt när man var 5 år. Jag drog knappt på smilbanden en enda gång ens och med tanke på att det ska föreställa att vara en komedi så är det inte särskilt imponerande...

År: 2008  Huvudroller: Mike Myers, Jessica Alba, Justin Timberlake, Verne Troyer, Romany Malco   Regi: Marco Schnabel




Köp dina filmer här!

Beautiful morning?

Är stressad till tusen nu ingen. Och det gör ju inte saken bättre heller, för istället blir jag typ handlingsförlamad och får inte gjort ett dugg! Jag har dead-line för min kolumn idag och tror ni inte att jag fortfarande sitter här och funderar på vad sjutton jag ska skriva om? Blir inte bättre av att huvudet känns som om en hammare sitter där inne och dunkar...

Hmm, inte den bästa starten på dagen. Kanske borde göra något helt annat emellanåt så att jag blir på bättre humör?

Hur är det med er idag?

Glöm inte att tävla om härliga läppbalsam från Bettie's Galleria här!

Otroligt snyggt!



Om man kan drägla över kläder så gör jag det nu!
 Ursnygga outfits från asos, eller vad säger ni?

Fantastic Beauty!





Keira Knightley


TÄVLING! TÄVLING!



Nu drar jag igång en tävling i samarbete med Bettie's Galleria där ni kan
vinna tre suveräna läppbalsam i olika smaker från Carmex.
Redan när man öppnar ett paket som innehåller
dessa så doftar det hur mumsigt som helst, så ta chansen och var med!
Läs mer om produkterna här!

Tävlingen pågår till fredagen den 12 september kl 23:59!

För att vara med behöver du bara lämna en kommentar här med länk
till ett inlägg i din egen blogg där du tipsar om tävlingen!

Lycka till allihopa!

Personligt hatobjekt!



Jag får nippror så fort jag ens ser en bild på den här gruppen. Kanske skulle
gilla dem bättre om det inte var sån otrolig hysteri kring dem, men jag fattar
bara inte grejen!! De har inte en enda låt som går att lyssna på ens...

Allram Eest - humor!



Allram är verkligen klockren, haha! Här berättar han för Tjet om sin
bakgrund inom TV. Jag säger bara: HUMOR!

Gooomorron!

Så var det en ny dag igen. Är en aning stressad för skolarbetet. Det blir nog mer att göra i höst än jag hade trott - både på gott och ont. Har i alla fall ätit frukost och sitter här med min kära kaffe. Sandra sitter och skriver på en årsberättelse och Jim springer runt i sin bur. Jag ska hämta en fru åt honom idag. Vet inte vad hon ska heta dock? Så det blir små marsvinsungar här snart!:)

Jag får väl sätta igång med dagens skrivande nu. Vad ska ni göra idag?



Vad har spottet med saken att göra?



Älskar tjuvtittat.se!

Film: The Bucket List

Edward och Carter träffas på sjukhuset där de båda ligger gamla och döende. En dag hittar Edward en lista som Carter har påbörjat. Det är en lista som dennes lärare en gång i tiden föreslog att alla elever skulle skriva över saker de ville uppnå eller göra i livet. Carter tror att det är för sent att tänka på listan mera, men Edward är av en annan åsikt och han lägger genast till några grejer på den och drar sedan med sig Carter på deras livs sista äventyr!

Först var jag skeptisk till den här filmen och hade inte den minsta lust att se den, men den var otroligt bra! Klockren humor och en bra story, det enda jag kan klaga på är att den var för kort! Jack Nicholson är helfestlig i sin roll och trots att det hela handlar om två döende människor så är det en film full av livsglädje som lämnar ett leende på tittarens läppar!

År: 2007 Huvudroller: Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes Regi: Rob Reiner





Köp dina filmer här!

Dagens audition!



En kvinna tar med sig sin svärmor till en audtion för X-factor i
England och efteråt
skäller svärmodern ut Simon Cowell, haha!:)

Helluuu!

Tjing tjing!

Idag har det varit både en slö och effektiv dag. Har städat lite skåp här hemma och diskat. Sedan skulle jag till banken och hämta ut min lön - som jobbet inte betalar ut till varken min bank eller mitt konto. När jag kom dit var det könummer 567 och jag fick nummer 618 - jiiihaa! Gick en sväng till bokhandeln och kollade och sedan tillbaka till banken. Satt och väntade i 40 min...när det äntligen blev min tur visade det sig att det ID jag hade med mig inte var tillräckligt så de vägrade betala ut några pengar åt mig...Gissa om jag blev glad? Not! Ingen snygg expedit var det heller, jag menar, hade det varit en vrålsnygg kille i kassan så hade det varit liiite lön för mödan i alla fall, haha!:)

Sandra har ännu inte kommit hem. Funderar på att köpa pop-corn till ikväll och kolla film, låter väl bra? Vad gör ni då?

Ursnygga smycken!



Här kommer bilder på vad som fanns i paketet jag nämnde tidigare!
En ring och ett par bamboo-örhängen från Bettie's Galleria!
Visst är de hur fina som helst! Jätteglad blev jag när jag öppnade paketet!:)
Kolla in deras hemsida här! De har massvis med vackra smycken!

HJÄLP!

Har rejäl skrivkramp just nu. Och borde få en si så där 10 sidor skrivna till torsdag...De 10 sidorna ska vara början på boken, eller romanen som ska vara klar till våren och jag är osäker på VAD jag ens ska skriva om. Jag har en massa idéer och jag har påbörjat flera, men ingen som verkligen känns: YES!

Tänkte därför be er om lite hjälp: Vad ska en riktigt bra bok innehålla? Vad avgör om ni läser en bok eller inte?

Vem lyckades bäst?






Röda mattan brukar vara en karneval av vackra, glittrande klänningar.
Årets VMA var inget undantag.
Vem tycker ni lyckades bäst med klädvalet?

I Stockholm igen!

Halloo!

Nu är jag tillbaka i storstaden igen, trött som bara den efter en skakig natt på båten, men annars nöjd och glad. Förutom en sak...när jag växlade pengar på båten fick jag hela 1000 kr för lite, kan ni fatta? Och jag var så trött och allt möjligt att jag inte tänkte på det direkt utan gick och åt lite och började sedan fundera att sjutton vad lite pengar jag fick. Som tur hade jag kvittot kvar så jag kunde checka att javisst, 1000 kr för lite! Så jag gick tillbaka med hjärtat i halsgropen och förklarade situationen men inga pengar ännu...De ska ringa mig, eller, de SKULLE ringa mig genast på morgonen. Jag gick till receptionen innan jag steg i land och då sa de ännu en gång att de ringer mig...men om de inte ringt vid lunch så ringer jag dit igen!

Hjälp, jag menar 1000 kr vill man inte kasta bort hur som helst!!! Börjar gilla den där båten mindre och mindre...

En sak som däremot har lyst upp dagen är att jag hade ett spännande paket i postlådan när jag kom hem - mer om innehållet kommer senare och en tävling är också på gång, så håll utkik!

Ha det riktigt bra snyggingar!
Kram!<3

BRITNEY VANN!



Yes, vad glad jag blev när jag läste nyheten om att Britney vann tre priser under VMA inatt!
Det blev pris i årets video, bästa popvideo och bästa kvinnliga artist!
Och snacka om att hon såg snygg ut! Bara väntar på att den nya CD:n ska komma ut!
Läs mera här!

Goood Morning!

Hej allihopa! Sovit gott? Jag har sovit som en stock och känner mig rätt pigg. Ska strax börja packa och sedan åka till bussen som ska ta mig ner till Åbo. Därifrån tar jag båten över till Stockholm, så imorgon bitti är jag "hemma" igen. Nu blir det lite annorlunda eftersom jag ska dela lägenheten med Sandra fram till jul. Blir riktigt kul med sällskap! Och nu när jag har historiken fixad så kan jag börja fokusera på boken som ska skrivas och vara färdig till våren. Ser faktiskt fram emot det!


Ha en riktigt bra dag snyggingar!

Kram!<3

Film: National Treasure: Book Of Secrets

Den här gången försöker Ben Gates, tillsammans med Riley, Abigail och båda sina föräldrar att lösa gåtan kring president Abraham Lincolns död. En man vid namn Mitch Wilkinson påstår nämligen att Ben's släkting Thomas Gates, var den som planerade mordet och Ben är besluten att bevisa att det inte är sant. Det hela leder dem ut på en fartfylld skattjakt, där dom hela tiden har Mitch Wilkinson hack i häl. Denne är beredd att göra vad som helst för att hitta skatten först...


Storyn är väldigt lik den första filmen, men den är ändå annorlunda och minst lika spännande.
Vanligtvis brukar jag dissa uppföljare, men den här är precis lika bra som National Treasure! Spänning, äventyr och humor - se den om inte redan gjort det!

År: 2007   Huvudroller: Nicolas Cage, Justin Bartha, Diane Kruger, Jon Voight, Helen Mirren, Ed Harris   Regi: Jon Turteltaub



Köp dina filmer här!

Film: National Treasure

Ben Gates har länge letat efter en stor guldskatt som Tempelriddarna fraktade från Egypten för hundratals år sedan. Till sin hjälp har han Riley, som inte vet ett dugg om historia, men som är proffs på allt tekniskt. Efter en del övertalning får han också med sig sin pappa, som även han länge har letat efter skatten men som gett upp för länge sedan. Sökandet går längs ett spår av olika gåtor och ledtrådar och på vägen lär de också känna Abigail, som av en slump kommer med i gänget. Jakten försvåras dock av Ian Howe och hans gäng, som också har satt sig i backen på att hitta skatten...


Jag älskar den här typen av filmer!
Inte en tråkig stund, utan något händer hela tiden och det är spänning till tusen som gäller! Dessutom blandas alltihop med en hel del humor. En verkligt bra film och som absolut är sevärd!

År: 2004   Huvudroller: Nicolas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha, Sean Bean, Jon Voight   Regi: Jon Turteltaub




Köp dina filmer här!

Vill haaa!





Varje gång jag går in på en hemsida med kläder, så uppstår en väldigt svår ekvation:
( vill ha ) + ( pengar på kontot ) = - 1000000000

Hmm, matte har aldrig varit min starka sida, haha, men hur som helst så har de
massor på H&M just nu som hemskt gärna skulle få vandra hem till min garderob...
Det här är några exempel! Vad tycker ni?:)

Wulffmorgenthaler!

Wulffmorgenthaler


Seducing Beauty!




Älskar de här bilderna på Alexis Bledel!
Särskilt den där hon står upp!

Dagens Blogg!

Jag måste bara tipsa om den här bloggen:

Carolina Fagerkull

Hon är otroligt duktig på att fotografera och har en blogg full
av riktigt vackra och coola bilder!

Film: Forgetting Sarah Marshall

Peter har under 5½ år varit tillsammans med TV-stjärnan Sarah Marshall. Så en dag kommer hon hem till honom och gör slut, eftersom hon hittat en annan och Peter blir helt förkrossad. För honom känns det som att livet är över, så hans styvbror råder honom att åka på semester till Hawaii. Problemet är att när Peter checkar in på hotellet där, så visar det sig att Sarah också är där på semester, tillsammans med sin nya pojkvän...

Filmen var långt ifrån så bra som jag hoppats. Den har flera roliga bitar, men på det stora hela är den precis likadan som de flesta andra amerikanska romantiska komedier. Den är också alldeles för lång, vilket gjorde att jag fick kämpa för att orka se den till slutet!

År: 2008   Huvudroller: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand  Regi: Nicholas Stoller



Köp dina filmer här!

Sexy Lady!



Dagens mardrömsaudition. Även denna gång från Englands X-factor
med Simon Cowell i juryn! Jag säger bara: HUMOR!

KLADDKAKA!



Igår när vi firade Pappa ät vi kladdkaka till efterrätt. Den var lite väääl kladdig, haha! Men kladdkaka
är ju alltid kladdkaka och lika mumsig för det med creme vanilla till!
( ser ut som monsterkaka på bilden, men den vaaar god, jag lovar!:)

Tjingeling!

Lördagmorgon, den bästa morgonen på hela veckan eller vad säger ni? Dessutom skiner solen där ute så det kan inte bli bättre! I och för sig kunde min huvudvärk sluta men, det får jag väl ta som det kommer...

Nu är historiken inskickad! Kan knappt fatta det! Jag ska bara göra en intervju ännu - om jag får tag i personen ifråga ( har varit ganska så svårt... ) och sedan är det bara upp till föreningen att fixa fram foton och skicka alltihop till tryckeriet. En ENORM tyngd har lyft, det har varit en sån otrolig stress att ha det där ogjort!

Har inte bestämt mig för vad jag ska göra ännu idag, vad ska ni hitta på?

Hiss eller Diss?



Så här såg Keira Knightley ut på premiären av hennes nya film The Duchess.
( En film som jag förresten bara väntar på att ska komma hit! )
Men vad tycker ni, är klänningen en hiss eller diss? Själv är jag osäker, först tyckte
jag diss, men jag börjar gilla den mer och mer för varje gång jag ser fotona...

Kommande film att se fram emot!



Passengers

Den här filmen tänker jag verkligen se!
Verkar riktigt spännande och Anne Hathaway
spelar huvudrollen.

USA-premiär den 24 oktober 2008.

Dagens LOL!

cat

Att föra katten till veterinären kan vara riktigt riskabelt...


Dagens Drömoutfit!




klänning - wetseal
stövlar - forever21
armband - forever21
väska - monsoon
örhängen - forever21

Film: Vantage Point

I Salamanca, Spanien har massor med människor samlats för att lyssna till USA:s president. Utanför själva samlingsplatsen står en annan folkhop och demonstrerar mot presidenten och hotet är överhängande. Just som presidenten ska börja tala, blir han skjuten och kort därefter exploderar två bomber. Händelsen berättas ur 6 olika personers perspektiv och för varje perspektiv, kommer tittaren närmare lösningen på vem som sköt...

En verkligt spännande film! Jag gillade den särskilt eftersom den inte var någon typisk polisdeckare heller, utan tittaren får se lösningen genom att följa de här olika personerna som var närvarande när allt hände. Väldigt fyndigt uppbyggt alltihopa! Se den om ni inte redan gjort det!


År:
2008  Huvudroller: Dennis Quaid, Matthew Fox, Forest Whitaker, Saïd Taghmaoui, Sigourney Weaver, William Hurt  Regi: Pete Travis



Köp dina filmer här!

En hemsk audition!



Nu när Idol har startat igen, så passar det bra
med ett klipp av en komisk audition.

Det här är från X-factor i England, där en tjej har VERKLIGT dålig attityd.

Fredag igen!

Vaknade för en stund sedan och åt frukost framför gårdagens avsnitt av Supernatural. Väntar väntar på att 4:e säsongen ska börja i USA! Har haft huvudvärk och mått illa ett par dagar, så därför har jag inte orkat sitta vid datorn särskilt mycket, vilket gör att bloggen inte heller uppdateras. Tänkte försöka vara lite bättre idag - trots huvudvärk.


Igår var det Pappas födelsedag!
Så ikväll kommer syrran och hennes pojkvän hit på middag. Blir kul och mumsigt!

Vad ska ni göra idag?


Senaste skvallret

Jag fick nyss veta det senaste klasskvallret via ett e-mail:

- en har hoppat av pga nytt jobb ( grattis!:)
- en har hoppat av och stuckit till Berlin ( ha det bra där borta! )
- en är gravid! ( otroligt glad för din skull! :)
- en gifte sig i las vegas i juni ( grattis till er! )


Mitt svar via e-mail, blev : wow, mycket att ta in på en gång!
Och det är väl det minsta man kan säga?

Dagens Citat!



The greatest glory in living, lies not in never falling,
but in rising every time we fall.


Nelson Mandela

Wulffmorgenthaler!

Wulffmorgenthaler




Yeah, let's count the toasts!

Film: Ask The Dust

Arturo Bandini kommer till Los Angeles med en dröm om att skriva en stor kärleksroman. Problemet är att han inte har någon större erfarenhet av kvinnor. Men så en dag, när han spenderar sin sista slant på en kopp kaffe, blir han serverad av Camilla Lopez, en mexikansk och temperamentsfull skönhet. De faller för varandra, men vågar inte erkänna det, utan är istället elaka och retas med varandra. De vet inte om det, men de har nte alltför mycket tid på sig att sluta bråka om de vill inleda ett förhållande...

En otroligt tråkig film. Den har alla förutsättningar att bli riktigt bra, men den känns mer som en misslyckad Moulin Rouge-version utan musik. Jag fick verkligen kämpa för att orka se den till slut...

År: 2006 Huvudroller: Colin Farrell, Salma Hayek Regi: Robert Towne




Köp dina filmer här!

Sen uppdatering

Heeej!!

Jag har varit lite frånvarande ett par dagar nu. Igår var jag sjuk, mådde illa och kände mig flunssig så det blev filmmarathon med syrran hela dagen och idag har jag jobbat på med historiken som inte är klar ännu. Jag har typ ett textavsnitt kvar att skriva, sedan...:) Så har vi spelat Buzz också - alltid lika kul!:)

Nu vill syrran att jag ska komma med henne och palla äppel - i regn och storm, suck...jag tror jag skippar det! Egentligen var det meningen att jag skulle åka tillbaka till Stockholm idag, men jag sköt upp det till söndag, så hinner jag fixa klart historiken först...

Hur är det med er då?

Dangerous Beauty!






Lily Cole

Film: Miss Pettigrew Lives For A Day

Guinevere Pettigrew är guvernant i London. En dag får hon sparken och för att hålla sig borta från gatan låtsas hon vara en sekreterare och får på så sätt anställning hos en ung sångerska, Delysia. Denna unga kvinna älskar lyx och extravagans och har svårt att välja vem av hennes tre pojkvänner hon vill ha. För Miss Pettigrew blir det en dag mitt i den vimlande societeten med modevisningar och fester. Så visar det sig också att hon är väldigt bra att ha till hands när någon har kärleksproblem.

En helt okej film, lite småkul men inte särskilt händelserik. Den gick bra att se en gång, och den är perfekt för slöa kvällar när man vill ha lättsmält underhållning, men jag tror knappast jag kommer att se den på nytt.

År: 2008   Huvudroller: Amy Adams, Frances McDormand, Tom Payne, Lee Pace, Ciarán Hinds   Regi: Bharat Nalluri




Köp dina filmer här!

En ny vecka!

Gooomorron!

Hur är det med er idag? Själv mår jag inget vidare - huvudvärk och illamående, så just nu ligger jag till sängs. Antagligen är det sömnbrist som spökar, men det är irriterande då jag borde få historiken klar idag! Steg upp 7:30, åt frukost och sedan somnade jag på nytt i 2 timmar. Känns som att jag skulle behöva sova hundra år - typ...

Kan ni fatta att det redan är 1 september?? Jag tyckte det nyss blev sommarlov! Innan man vet ordet av är det jul! Fast, jag hinner inte fundera på det nu utan nu är det rejält med kaffe som gäller och sedan får jag helt enkelt tvinga mig upp och börja skriva!

Ha en underbar dag!
Kraaam!<3

RSS 2.0