Dagens Skådis: Jessica Alba

image168

Fullständigt namn: Jessica Marie Alba

Född: 28.4.1981 i Pomona, Kalifornien, USA

Smeknamn: Sky Angel

Syskon: Joshua Alba


Jessica började med teater redan som ung och hade en dröm om att bli skådespelerska redan vid 5-års ålder. När hon var 12 började hon ta teaterlektioner och 9 månader senare skrev en agent kontrakt med henne. Filmdebuten kom år 1994 med Camp Nowhere. Efter det medverkade hon i TV-serier som "The Secret World of Alex Mack" och "Flipper". Med serien "Dark Angel" fick hon ett stort genombrott.

Hon älskar att spela golf och har en tatuering i form av en prästkrage med en nyckelpiga på, i nacken. Hon har sagt att hon inte kan tänka sig att göra nakenscener i någon film, eller posera top-less för en tidning. År 2001 fick hon en infektion i njurarna och efter det insjuknade hon också i anorexia. Hon älskar att laga mat och så gillar hon också Harley Davidson-motorcyklar. Hon är rädd för flygande fåglar.

Tillsammans med sin pojkvän Cash Warren väntar hon sitt första barn, som förväntas födas i slutet av denna vår eller i början av sommaren.

Personligt citat: " What happens when the looks fade?. If I don't establish myself as someone who can act a part rather than look the part, I will soon be finished. "


Filmer:
Fantastic Four, Sin City, The Eye, Into the Blue

Kommande filmer:  Sin City 2

Källa: imdb

Kommentarer
Postat av: Nea.

Jag säger bara: Tack det samma! :)
Hoppas värdet håller sig med. :)

2008-04-20 @ 23:21:11
URL: http://neapeahh.blogg.se/
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0