Filmtips: Hairspray

image102Älskar musiken i den här filmen! Och alla dräkter och färger! En riktigt klassisk musikal, med fantastiska dansnummer, show och medryckande sånger. Det enda som störde mig var egentligen John Travolta som kvinna. Man kommer inte ifrån det faktum att det är han och ingen kvinna, trots att han gör en bra roll. Travolta är alltid Travolta. Tror att det hade funkat bättre med en annan mer okänd skådis, eller så en kvinnlig skådis i samma dräkt.

Tracy är besatt av the Corny Collins Show. Varje dag dansar hon framför TV:n till programmet tillsammans med sin bästa kompis och när en av dansarna lämnar showen och programledaren utlyser en audition för att hitta en ersättare, bestämmer sig Tracy för att hon ska ha platsen! Efter en del om och men blir hon den nya dansaren och blir genast väldigt populär. Men hon tycker att det är orättvist att de mörkhyade ungdomarna bara får dansa i showen en gång i månaden. Hon beslutar sig för att göra vad hon kan för att både svarta och vita ska få delta i showen lika ofta. Men till vilket pris?


År: 2007    I huvudrollerna: Nikki Blonsky, James Marsden, John Travolta, Michelle Pfeiffer,Amanda Bynes, Christopher Walken och Zac Efron     Regi: Adam Shankman


Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=aDQw0M0RrHU


Kommentarer
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0