Filmtips: Into The Wild

image25

Sean Penn's omtalade film, om en ung kille, Christopher, som just tagit examen från universitetet. Istället för att utbilda sig vidare och skaffa en karriär, gör han uppror mot sina föräldrar och ger sig ut på en ensam och lång vandring. Han gör sig av med sina ägodelar och ger alla sina besparingar till välgörenhet. Hans mål är Alaska och på vägen dit åker han igenom städer, lär känna ett gäng hippies, jobbar på Mc Donald's och möter många intressanta människor.

Filmen är otroligt välfilmad och läste någonstans att den är poetisk, vilket verkligen stämmer. Den är dock också väldigt tråkig och händelselös. Det är mest möten med olika personer, diskussionerna dem emellan och hans egna personliga tankar om livet och sin omvärld samt hans jakt efter mat ute i skogen. Man kan gå ifrån filmen en stund och ändå hänga med när man kommer tillbaka. Jag blir otroligt frustrerad på huvudpersonen, han är så fanatisk i sin jakt efter ett liv i frihet utan materiella saker, att han känns korkad ibland. Slutet är också väldigt sorgligt och fick mig att tänka: " Vad var poängen med det hela egentligen? "


År:
2007    Huvudroll: Emile Hirsch      Regi: Sean Penn

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=2LAuzT_x8Ek

Kommentarer
Postat av: Maria

Har du tipps på nån riktigt bra film ?? =)

2008-04-15 @ 13:53:07
URL: http://blooondiiie.blogg.se
Postat av: Anonym

God efter middag tjejen! Hoppas att du får en skön tisdag..ska du göra något skoj denna dag?

2008-04-15 @ 14:05:18
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Maria

Tack för filmtipsen.. ! =) Ska se om jag hittar dom nånstans! =) Ja tipsa på om massa filmer så ja inte går miste om nått =)

Min dag har bara varit fin =) din då ??

2008-04-15 @ 14:24:35
URL: http://blooondiiie.blogg.se
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0