Filmtips: Shutter

image192


På vägen hem från en middag, kör ett ungt par på en kvinna. De får panik och kör därifrån, utan att kolla hur det är med den skadade. Några dagar senare när de framkallar foton, upptäcker de en märklig skugga på varje bild. Båda börjar också ha mardrömmar och på alla fotografier de tar, syns en märklig skuggfigur som liknar en kvinna. Vem är våldnaden? Vad har hon för samband med bilolyckan? Och vad är det som mannen i paret döljer?


Det här är den thailändska originalversionen av filmen
som det nyligen gjorts en amerikansk version av. Den versionen har premiär den 16 maj här i Sverige. Den här filmen är rejält kuslig! Rekommenderas verkligen till alla skräckälskare! Den påminner väldigt mycket om The Grudge, så jag vet inte om det är en grej de har i de asiatiska filmerna, att ha en äcklig kvinnovåldnad som är ute efter att hämnas? Håll någon i handen, ha en kudde och en stor skål med pop-corn beredda i famnen och tryck sedan på Play!:)

År: 2004     Huvudroller: Ananda Everingham, Natthaweeranuch Thongmee     Regi: Banjong Pisanthanakun och Parkpoom Wongpoom

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=HKmp6SKrI-o&feature=related

Trailer för den kommande amerikanska versionen!: http://www.youtube.com/watch?v=VryEHnctPm8

Kommentarer
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0