Filmtips: The Family Stone

image186

Ett klassiskt familjedrama, som utspelar sig vid jul.Everett tar med sig sin flickvän, Meredith, till julfirandet med familjen. Meredith är väldigt stel, artig och korrekt, vilket gör att den mer avslappnade familjen genast börjar göra narr av henne och behandla henne illa. Meredith gör sitt bästa och försöker ta sig in i gänget och bli accepterad - något som blir allt annat än lätt.

I familjen finns de flesta ingridienserna - en cancersjuk mamma, en homosexuell son, en gravid dotter och en annan dotter som är aggressiv och elak. Här finns humor, allvar, konflikter och temat ' familjen betyder allt. ' Om man gillar familjedramer är det här definitvit en film att se och många kända skådisar är med. Själv tycker jag att den här typen av filmer ofta blir en aning tråkiga. Och den här är inget undantag. Hade svårt att koncentrera mig och tankarna vandrade istället hela tiden över till annat.


År: 2005   Regi: Thomas Bezucha    I huvudrollerna: Claire Danes, Diane Keaton, Sarah Jessica Parker, Rachel McAdams, Dermot Mulroney, Craig T. Nelson,Luke Wilson,Tyrone Giordano

Filmklipp: http://www.youtube.com/watch?v=pJyyq69AYtM&feature=related

Kommentarer
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0