Film: Feast Of Love

Harry är en äldre man, som är bra på att iaktta invånarna i staden där han bor och framför allt deras kärlekshistorier. Han försöker också ge råd så gott han kan, särskilt åt sin gode vän Bradley, vars fruar hela tiden verkar vänsterprassla. I staden finns också Chloe och Oscar som blir kära vid första ögonkastet, men som får problem med Oscars alkoholiserade pappa. Diana och David har ett väldigt hett förhållande, som skulle vara betyldigt lättare om David inte redan var gift med en annan. Frågan är hur de alla ska överleva kärlekens berg - och dalbana.

Det här är en film som får en att tänka efter. Ibland tyckte jag handlingen blev en aning slö, men det är en vacker historia som verkligen visar både hur underbar och smärtsam kärleken kan vara. Om man gillar drama med fokus på relationer människor emellan, är det här en helt klart sevärd film!

År: 2007 Huvudroller: Morgan Freeman, Greg Kinnear, Selma Blair, Radha Mitchell, Alexa Davalos, Toby Hemingway , Billy Burke Regi: Robert BentonKommentarer
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0