Flap-Jacks-recept!
Många har frågat vad det är i Flap-Jacksen, som jag gjorde igår.
Så här kommer nu receptet ( jag brukar göra dubbelsats, för de har alltid strykande åtgång!:)
Smält i kastrull:
50 g smör
1 dl strösocker
1 dl farinsocker
2 msk honung ( eller sirap )
1/4 tsk salt
När det har blandats, lägg i:
2 dl havregryn
russin ( så mycket man själv vill ha )
Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper
och grädda i ca 15-20 min i 175 grader.
Låt sedan svalna en stund innan ni skär "kakan" i fyrkanter.
Lätt som en plätt och farligt mumsigt!:)
Så här kommer nu receptet ( jag brukar göra dubbelsats, för de har alltid strykande åtgång!:)
Smält i kastrull:
50 g smör
1 dl strösocker
1 dl farinsocker
2 msk honung ( eller sirap )
1/4 tsk salt
När det har blandats, lägg i:
2 dl havregryn
russin ( så mycket man själv vill ha )
Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper
och grädda i ca 15-20 min i 175 grader.
Låt sedan svalna en stund innan ni skär "kakan" i fyrkanter.
Lätt som en plätt och farligt mumsigt!:)
Kommentarer
Postat av: Louise
De där receptet måste ja prova, såg kalas gott ut ju! :D
Postat av: Anonym
hahahahaha jaaa dom är hemska. o han är jag gift med=) vad händer hos dig idag?
Postat av: Maria <3
ja det är riktigt mumsigt :D haha I LIKE ALOT! hehe..
Postat av: Sannas
Tack ska du ha!
Du har rätt, man lir sötsugen av bloggar! Dom där kakorna så ju inte helt fel ut!
Postat av: Hayley
tack så himla mycket. Det var bästa dagen i mitt liv! Nästa blir väl när vi får barn! :P
Postat av: Sara
Jepps, fick en fyra dagars resa av min pojkvän i artonårspressent :D
Trackback