Film: A Good Year

Max jobbar som börsmäklare i London och han lever för sin karriär. Hellre dör han än tar semester. Så får han veta att hans farbror har dött. Max har inte talat med farbrodern på flera år, men växte upp hos honom på hans stora vinplantage i Provence. Max bestämmer sig för att åka till Frankrike, ta en titt på huset, sälja det och sedan glömma bort alltihopa. Men när han missar flyget tillbaka, och samtidigt missar ett viktigt jobbmöte, får han order av chefen att stanna i Frankrike en vecka. Det blir en vecka då Max helt och hållet kommer att omvärdera sitt liv...


Jag älskade den här filmen!
Underbara scenarier och underbart hus som jag genast ville flytta in i! En riktig feel-good-movie, som dessutom har bra skådisar!


År:
2006     Huvudroller: Russell Crowe, Tom Hollander, Freddie Highmore, Albert Finney, Marion Cotillard, Abbie Cornish  Regi: Ridley ScottKöp dina filmer här!

Kommentarer
Postat av: Karin

precis som jag skrev:)

2008-08-28 @ 09:05:53
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Att ha det gott

Låter jättebra TACK för tipset

2008-08-28 @ 09:11:22
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: alexandra

Ahaa är det så man ska göra, tack så mkt :)Ja dne är snygg på bilden, fick den idag pch tyvärr är den absolut inte lika snygg i verkligheten som på bilden,så jag blev faktiskt väldigt besviken. Den var väl hel okej så men absolut inte lika snygg som på bilden så den skickas tillbaka i utbyte mot en annan väska istället :)Tack så mkt för hjälpen med polyvore också :)

2008-08-28 @ 09:18:31
URL: http://alexandramariaelisabeth.blogg.se/
Postat av: alexandra

Ja tack så mkt :) Sen att jag kanske inte är så bra på det än, är svårt ibland, jag är så van med photoshop där man kan ta bort och fixa grejer hur lätt som helst haha :P

2008-08-28 @ 10:35:36
URL: http://alexandramariaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Sebastian Berg

Också en fenomenal film. Du har smak!

2008-09-09 @ 13:48:32
URL: http://sebastianberg.wordpress.com
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0