Film: Dark Water

Dahlia Williams flyttar till en ny lägenhet med sin dotter, strax efter att hon och hennes man tagit ut skilsmässa. Huset är allt annat än i gott skick och redan första kvällen upptäcker hon ett vattenläckage i sovrumstaket. Det visar sig vara översvämning i lägenheten ovanför - en lägenhet som står tom sedan de förra hyresgästerna gett sig av. Samtidigt som märkliga saker börjar hända i huset, skaffar dottern sig en låtsaskompis - en låtsaskompis som blir allt mer aggressiv. Till på köpet är Dahlia tvungen att kämpa för att få behålla delad vårdnad om dottern, samtidigt som hon konfronterar problem från sin egen barndom...

Det här är en amerikansk version av den japanska filmen " Honogurai mizu no soko kara. " Även om den här filmen är helt okej, så är jag säker på att originalversionen är betydligt bättre. Den är lite kuslig ibland, men de kunde definitivt bre på lite mera. Som det är nu blir den ganska så enformig, vilket också tar bort mycket av det kusliga, men den är ändå värd en titt.

År: 2005 Huvudroller: Jennifer Connelly, John C. Reilly, Dougray Scott, Ariel Gade, Pete Postlethwaite Regi: Walter SallesKöp dina filmer här!

Kommentarer
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0