Film: Love Wrecked

Jenny är fullständigt galen i sin idol, sångaren Jason Masters, och när det blir sommarlov åker hon och jobbar till en lyxresort i hopp om att han ska dyka upp där. Efter bara ett litet tag kommer Jason dit för att få semester och Jenny blir helt till sig. Hon åker med som uppassare på en båttur som Jason är med på. Mitt ute på havet faller Jason överbord och Jenny hoppar i efter honom, det enda problemet är att ingen annan ombord märker vad som händer utan båten åker vidare. Som tur är flyter Jason och Jenny snart i land på en till synes öde ö och Jenny ser det som sin chans att få Jason att falla för henne. Nu gäller det bara för henne att se till så att han inte märker att det faktiskt inte är en öde ö, utan samma ö som lyxresorten finns på...

Den här filmen är verkligen ingen höjdare. Förutsägbar med gamla amerikanska skämt som har tuggats och tuggats i film efter film. Amanda Bynes är också precis likadan som i alla sina andra filmer. Här finns över huvudtaget inget nytt att hämta och jag förstår inte ens pointen med att göra sådana här filmer längre!

År: 2005 Huvudroller: Amanda Bynes, Chris Carmack, Jonathan Bennett, Jamie-Lynn Sigler Regi: Randal KleiserKöp dina filmer här!

Kommentarer
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0