Film: National Lampoon's Vacation

Familjen Griswold ska äntligen komma iväg på en riktig familjesemester där de alla ska umgås och ha kul. Målet för resan är nöjesparken Wally World och för att komma dit måste de köra över så gott som hela den amerikanska kontinenten. Redan från början går saker fel, men de fortsätter vidare sjungande och leende. Vid ett vägstopp får de med sig den gamla moster Edna, som är allt annat än rolig att ha med sig. Missöde efter missöde råkar de utför, men särskilt pappa Clark vägrar ge upp, trots att de blir stoppade av polisen, har ihjäl hunden och Clark nästan går vilse i öknen. Han har bestämt sig - de SKA ha semester tillsammans!

Det här är den första av filmerna om Familjen Griswold, och även om den inte är min favorit i seriten så är den klart sevärd. Väldigt 80-tal på alla sätt och vis och skämten regnar tätt, man behöver som tittare inte ha en enda tråkig sekund! Och man kan inte annat än älska Clark Griswold!

År: 1983 Huvudroller: Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Imogene Coca, Anthony Michael Hall, Dana Barron Regi: Harold RamisKöp dina filmer här!

Kommentarer
Postat av: p. sawyer

okej :)

den är fin. :)

2008-12-11 @ 16:40:21
URL: http://psawyer.blogg.se/
Postat av: Tina

Ja har man bra löshår så ser det väldigt naturligt ut och så håller det sig väldigt fint länge!

Inge trassel och slitage =)

2008-12-11 @ 17:43:34
URL: http://misstina.blogg.se/
Postat av: Jockeman

Den här filmen är så jäkla bra!

2008-12-12 @ 21:51:02
URL: http://jockeman1.blogg.se/
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0