Utländska män och Gaspard Ulliel

När man längtar utomlands och är som jag, så kommer man ooosökt att tänka på Frankrike och England. Och då är det ju omöjligt att inte komma ihåg alla söta killar som finns där också, eller hur?:) Som fransmännen - värsta charmörer där det alltid är " damerna först " som gäller. Så är det gulligt med alla kindpussarna också.

Sedan är det engelsmännen,
som också de är charmiga och ofta också med härlig humor. Lite mer, avslappnade, än fransmännen kanske. Men även de artiga och om de bjuder en på drinkar så ser de alltid till att fråga ens kompisar också vad de vill ha!:)
En riktig favorit bland fransmännen ( förutom Arthur, Max och Romain förstås:P ) är skådisen Gaspard Ulliel.
Ursöt! Gillar honom som skådis också, han spelar bl.a. i " Un long dimanche de fiançailles " och " Paris, je t'aime. " Och så förstås " Hannibal Rise. "

Kommentarer
Postat av: ANNA

haha, vilket gulligt inlägg :)Jag är medlem på gratisbio.se sedan ett tag tillbaka, och nej sluta inte läsa!, jag trodde nämligen inte heller på det från första början. Men så gick jag med iallafall och jag kan garantera dig - det är 100 % seriöst och man får det som lovas. Det fungerar så att man samlar in poäng från att t ex delta i gratis undersökningar, värva andra medlemmar eller att handla via sidan på något helt annat (t ex nelly.se, halebop.se, la-redoute.se, ellos.se, yves-rocher.se, parfym.se, bokus. com -you name it!) När man fått ihop ett visst antal poäng (vilket inte är svårt) så får man i utbyte en gratis biobiljett, eller ett stort presentkort på t ex H&M.

Svårare än så är det inte, och kom ihåg att det tar inte många minuter att signa upp! :) det är helt kostnadsfritt, det enda du går med på är att samarbeta med deras sponsorer - och du får belöning för det!Du kan väl iallafall kolla in länken? :) tusen tack på förhand! /Anna

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=11766

2008-07-13 @ 21:36:34
Postat av: Linda

Tack!!

Snygg blogg :)

2008-07-13 @ 21:51:42
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, den blev inte speciellt bra, haha! Spacig blogg du har :O!

2008-07-13 @ 21:52:25
URL: http://dingiraff.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack så mycket! :) Hon är en riktig söting. Ha det bra du med! :)

2008-07-13 @ 22:11:27
URL: http://enregnigdagimittliv.blogg.se/
Postat av: Casandra

haha yes släkting han me ;) och lillkussen kom också med :)

2008-07-13 @ 22:16:39
URL: http://chch.blogg.se/
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0