Löööördag!

Gomorron gomorron!

Sitter här och dricker kaffe och kollar barnprogram och försöker piggna till. Rejält dimmigt ute, ser nästan ut som om det skulle ha snöat - men icke. Igår blev det en full-igång-dag igen, så därför hann jag inte skriva. Skola med textgenomgång och trots att läraren gav en del kritiska synpunkter så var jag ändå nöjd med den feedback jag fick, för den var precis rätt just nu. Jag tycker att nu när jag skriver första varvet, behöver jag inte fundera alltför mycket på om den dialogen passar där eller om det är motiverat att karaktärerna gör si eller så. Det viktigaste är att den känsla jag vill förmedla finns där och att storyn är trovärdig och det tyckte allihopa!:)

Efter skolan tog jag en fika med Merli i Solna vilket var jättetrevligt! På kvällen tog både jag och Sandra det i och för sig lugnt, men jag var såååååååå trött att jag kände bara för att ligga utfläkt på soffan innan jag gick och lade mig!:)

Hmm, kanske det inte var en sådan full-igång-dag ändå, kändes bara så när jag var mitt i det hela!:) Så kan det va! Idag blir det att grotta ner sig i skrivandet - och för en gångs skulle ser jag verkligen fram emot det! Vad ska ni göra?

Kommentarer
Postat av: sandra

hejhej :) kika gärna in på min frågestund! :D

http://saandranormaan.blogg.se/2008/november/fragestund.html#comment

2008-11-09 @ 13:29:08
URL: http://saandranormaan.blogg.se/
Postat av: signe

ja, det skulle vara härligt med lördag!

onstad idag, blää

2008-11-12 @ 19:42:40
URL: http://nailcolor.blogg.se/
Postat av: Leijla< 3

Hej ska bara säga att du har en jätte fin Blogg =D <3

2008-11-17 @ 21:15:01
URL: http://kaulitztwiins.blogg.se/
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0