Film: An American Crime

Filmen är baserad på verkliga händelser och utspelar sig i mitten av 1960-talet. Sylvia och Jennie är nya i staden och deras föräldrar som jobbar på cirkus ska iväg på turné. Medan de är borta behöver de någon som kan ta hand om deras döttrar, men det är inte det lättaste att hitta någon. Då träffar flickornas pappa Mrs Baniszewski, som erbjuder sig att ta hand om hans döttrar för 20 dollar i veckan. Sylvia och Jennie flyttar in hos kvinnan och hennes 6 barn och till en början går allt bra. Men så börjar Sylvia beskyllas för att sprida lögner om Baniszewskis äldsta dotter och efter ett tag beskylls hon för det mesta som är fel i huset. Det värsta är att både barnen och mrs Baniszewski har grymma bestraffningsmetoder...


En väldigt bra film, trots att den är både hemsk och sorglig.
Inte klokt att sådant här får hända! Ellen Page gör en otroligt bra roll som Sylvia och jag gillar sättet de har lagt upp filmen på. Så se den, om ni inte redan gjort det!

År: 2007 Huvudroller: Ellen Page, Ellen Page, Catherine Keener, Ari Graynor, James Franco Regi: Tommy O'HaverKöp dina filmer här!


Kommentarer
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0