Film: Blind Dating

Danny är blind sedan födseln, men har aldrig sett några problem med det. Han är en person som vill klara sig själv och leva ett normalt liv. När han blir äldre inser han dock att det finns ett problem med att vara blind - han har svårt att hitta tjejer. Hans storebror försöker hjälpa honom och fixar blinddejt efter blinddejt åt Danny. Men den ena tjejen är mer katastrofal än den andra och alla verkar ändra uppfattning om honom så fort de får veta att han är blind. Så bestämmer han sig för att genomgå en operation som ska göra så att han kan se och i läkarens reception finns den perfekta kvinnan för honom. Grejen är att hon är förlovad och kommer från indisk familj, där alla måste gifta sig med andra indier...

Lättsam underhållning och en rätt klassisk romantisk komedi. Däremot är den bättre än många andra filmer i samma genre och den är riktigt komisk på flera ställen, vilket gör att den är klart sevärd!

År: 2006 Huvudroller: Chris Pine, Eddie Kaye Thomas, Amelia Praggastis Regi: James KeachKöp dina filmer här!

Kommentarer
Postat av: S a n d r a

sv: Åh, tack! :DFin blogg du har! :)

2009-02-01 @ 16:28:52
URL: http://sandraostlund.blogg.se/
Postat av: Helena

Vill du bara byta ut bilderna måste du ha orginalfilen som jag antar är gjord i Photoshop, när man öppnar den filen är det bara att ta bort de element du inte vill ha och lägga till nya. Sedan spara headern i .jpg-format och ladda upp i bloggen.

2009-02-01 @ 16:30:16
URL: http://helenasnackar.blogg.se/
Postat av: PORNIE

den suger :)

2009-02-01 @ 16:59:10
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: madde

Tjusig blogg, du vill inte hjälpa mig med min ? kramis

2009-02-01 @ 18:36:36
URL: http://mommy.webblogg.se/
Postat av: MissMagicGirl

Låter som en bra film. Gillar romantiska komedier. Man blir glad av dom. Förutsatt att det är bra alltså ^__^SV: Tack så jätte mycket för länken! Det gjorde mig glad!

Vad det gäller boken så kör jag på egen hand... Inte helt lätt men jag kämpar på. Mitt mål är att den ska vara klar till hösten.

2009-02-01 @ 23:29:38
URL: http://missmagicgirl.blogspot.com
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0