Film: The Duchess

Filmen är baserad på verkliga händelser och skildrar Grevinnan Georgianas liv. Hon levde på 1700-talet, var en släkting till prinsessan Diana och hennes liv påminner också väldigt mycket om Dianas. Hon var plikttrogen och giftes bort med en betydligt äldre greve redan som ung. Äktenskapet var kärlekslöst och trots att Georgiana var en trendsättare, politiskt aktiv och omtyckt av alla så verkade hennes man inte kunna tycka om henne. Bristen på kärlek gjorde att hon inledde en affär som gav henne en hel del problem. Gång på gång ställdes hon inför olika dilemman och filmen visar hur hon tog sig igenom det allt annat än enkla liv hon levde.


En helt fantastisk film!
Keira Knigthley gör sin bästa roll någonsin och kostymerna är de vackraste jag sett. Det är också en gripande historia, som verkligen får en att lida med huvudkaraktären. En absolut sevärd film och ett måste för alla som tycker om historiska dramer!


År:
2008 Huvudroller: Keira Knightley, Ralph Fiennes, Charlotte Rampling, Dominic Cooper  Regi: Saul DibbKöp dina filmer här!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kolla in videon på min blogg och lämna gärna en kommentar av vad du tycker :)

2009-02-07 @ 10:18:07
URL: http://theresemessing.blogg.se/
Postat av: maria

visst va den!? fin blogg!

2009-02-07 @ 10:24:08
URL: http://miamango.blogg.se/
Postat av: Carinadenfina

Hehe, ja det som gäller när man läser hans blogg är att inte scrolla neråt, då slipper man se hur mkt man egentligen måste läsa för att ta sig igenom ett inlägg! =)

2009-02-07 @ 10:32:52
URL: http://carinadenfina.blogg.se/
Tidningsmetropolen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din fina blogg/hemsida:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0